baby spanac, oua si ansoa

Va povesteam zilele trecute despre cat de incantata am fost cu produsele gasite la Lidl Romania, in campania Saptamana greceasca.  Am testat deja o parte din cumparaturi si pot sa va confirm ca sunt un succes total.

Salatele sunt o modalitate usoara prin care poti combina alimentele astfel incat sa obtii un raport echilibrat de proteina cu vitaminele din fructe si legume. Cu cat este mai verde o salata, cu atat este mai sanatoasa.

M-am obisnuit sa am in frigider tot felul de frunze ( rucola, valeriana, baby spanac) si imi place sa le combin in general cu oua, nuci, masline.

Ingrediente salata cu baby spanac, ansoa, oua si anghinare:

  • baby spanac
  • 1 miez de anghinare ( am folosit un miez de anghinare la conserva in suc propriu)
  • 2 oua fierte
  • 1 conserva ansoa ( 100 grame)
  • 2 ridichi
  • 1 lingura porumb
  • piper rosu
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline

Au trecut vremurile cand salata inseamna doar rosie cu castravete, eventual 1 ceapa si 1 felie de branza. Desi ne place mult, mai ales vara, atunci cand rosiile chiar au gust. Insa pentru mine, salata reprezinta o masa principala si este foarte important sa fie cat mai consistenta si sa acopere necesarul de proteina totodata.

Ingredientele se amesteca si se condimenteaza dupa bunul plac. Am ales sa folosesc piper cayenne pentru oua, un strop de ulei de masline si zeama de lamaie. Pentru un gust aparte, am stropit si cu putin sos de soia.

Conserva de ansoa am servit-o separat pentru a putea eviscera fiecare bucata in parte.

Sa aveti pofta!

Related Post

Pizza low carb cu făină de cocos BLAT DE PIZZA CU FĂINĂ DE COCOSDe când s-a mărit Alexia fac pizza tot mai des, iar pe timpul verii a cam fost dezmăț din acest punct de vedere. Dezmăț cu ceva distracție în bucătărie, dar și cu cr...
ZIUA 58 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Dacă ziua de ieri a părut așa mai deficitară, ei bine, a venit ziua 58 din urmă cu un meniu cât pentru două zile. Așa se întâmplă în zilele în care merg la sală, iar pentru cine încă mai crede că du...
ZIUA 54 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT NU PREA MI-A FOST PE PLAC La sfârșitul fiecărei veri am același regret, că nu am mâncat destul pepene roșu și de fiecare dată am sentimentul că încă nu am găsit pepenele acela perfect. În încercarea unui pepene bun, am dat p...
CHIFTELE DE DOVLECEL CU FĂINĂ DE COCOS Cum am ajuns să fac chiftele de dovlecel?Aveam un dovlecel, unul mare, cam la 450 de grame (l-am cântărit). Era atât de frumos, iar eu aveam o poftă fantastică de chiftele vegetale, în special de ...