Mamapan-5

Paine cu maia!

De curand a avut loc lansarea oficiala a unei povesti incredibile, a unei brutarii care ofera paine din ingrediente naturale, cu maia si dragoste in proportie de 100 % .

Imi doresc sa va povestesc despre acest proiect social pentru ca inainte de orice, MamaPan este un proiect emotionant, din suflet si pentru suflet, din care se nasc preparate de super calitate intr-un final.

Aceste femei, aceste minuni de femei sunt mamele care lucreaza pentru ele, pentru copilul lor, pentru mine, pentru tine si pentru toti cei care sunt in cautarea produselor de calitate.

Impreuna putem sustine aceste proiecte de succes sa continue sa isi duca visul mai departe. Implica-te si demonstreaza si tu ca iti pasa!

Ce este MamaPan?

MamaPan este un proiect dedicat mamelor care isi cresc singure copilasii si care implicit isi gasesc cu greu un loc de munca in care sa gaseasca intelegere mai presus de orice.

Stim, ca mame, cat este de greu sa gasesti sustinere din partea companiei atunci cand copilul are nevoie de atentie si ingrijire. De cele mai multe ori

„Multe dintre femeile care își cresc singure copiii sau care au trei sau mai mulți copii au situații dificile, găsesc cu mare greutate un loc de muncă sau un mediu de lucru permisiv și susținător în ceea ce privește nevoile lor legate de viața de familie. Am pornit în acest proiect în primul rând de la nevoia de a oferi sprijin în mod direct acestor femei. Apoi, am vrut să creăm un produs natural, viu și să dezvoltăm o afacere sustenabilă. Am construit, cu ajutorul femeilor aflate în situații de dificultate economică și socială, un produs sănătos, pe care îl putem oferi în mod responsabil comunității”, a spus Irina Sorescu, Președintă Executivă a CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate.

În prezent, la brutarie sunt angajate 8 femei care își cresc singure copiii sau care au 3 copii minori în întreținere. CPE ( Centrul Parteneriat pentru Egalitate ) își propune să continue dezvoltarea afacerii şi să crească numărul de angajate în viitorul apropiat.

Galerie foto:

Ce este painea cu maia?

Painea cu maia este recunoscuta pentru proprietatile nutritive aduse de graul integral; are indice glicemic redus si gust foarte bun.

Prepararea dureaza mai mult decat in cazul unei paini industriale, aproximativ 18 ore, din care cea mai mare durata este dedicată producerii prefermentului (maiaua) – 12 ore.

Pe parcursul acestui proces indelungat si migalos de preparare, o parte din glutenul din aluat este inlaturat; prin urmare, painea cu maia poate fi bine digerata chiar si de catre persoanele cu sensibilitate la aceasta proteina vegetala.

Painea MamaPan se poate pastra si consuma pentru un timp mai indelungat decat cea obisnuita, fiind, de asemenea, foarte hranitoare si satioasa.

Va invit sa descoperiti o gama larga de produse direct pe site la MamaPan, unde puteti efectua si comenzi online.

Ce sortiment v-a placut cel mai mult? 🙂