Craciun 2015_64

Miros de Decembrie, miros intens de sarbatoare, luna in care peste tot gasim bucurie, luminite fel de fel, braduleti chic impodobiti cu straie de sarbatoare, colinde pe fundal, miros de turta dulce si liste pentru batranul Mos Craciun.

Iubesc aceasta luna de cand ma stiu si ma aflu printre cei care chiar recunosc ca imi plac cadourile aranjate cu dichis sub bradut, ofer mai mult decat ar trebui pentru ca ador sa fac acest lucru si iubesc sa primesc suprize de la Mos 🙂 , dar anul acesta lucrurile stau altfel, nu imi doresc nimic material, maybe dark chocolate . 

Da, nu imi doresc nimic, ceea ce mi-am dorit am primit si este acelasi cadou pe care il vreau an de an si pe care fiecare din noi ar trebui sa il puna cap de lista. Multumesc ”Mosule”! 

Dar, pentru ca trebuie sa existe si un dar, mi-am dorit un cadou de familie, un cadou pe care am stabilit ca ni-l vom oferi an de an, ca o traditie, un cadou de suflet asa cum sunt toate lucrurile pe care incerc sa le fac, un album foto cu noi 3 .

Speranta este cuvantul ce ne reprezinta, este ceea ce nu ne-am pierdut niciodata in drumul nostru prin viata si a fost o surpriza sa descopar ca Alexia, sufletelul nostru, a tinut cu gingasie acelasi cuvant in manute.

Am sentimentul ca spiridusul Ana ne-a citit gandurile.

O alegere pe care o recomand tuturor, un cadou in imagini. Fotografiile sunt cele care vorbesc acum si peste ani, de acolo ne luam energie, bucurie si speranta , pe fotografie vom povesti nepotilor, pe fotografii vom spune mii de povesti frumoase despre viata, iubire, intelegere si multumire sufleteasca.

Ana si Daniel Dumbrava sau Foto Dumbrava, au creat anul acesta un decor senzational prezentat sub numele de ” Acasa la Mos Craciun ”, asa ca nu am rezistat tentatiei si am dat fuguta pana la Targoviste unde am petrecut minute de neuitat, locul unde mi-as fi dorit ca timpul sa stea in loc.

Pe Ana si Daniel ii iubesti de cum intri in contact cu ei si ai impresia ca ii cunosti de o viata. Lucreaza intr-un mod exceptional in care cel mai mare accent este pus comunicare, dar cel mai important detaliu in aceasta poveste este ca lucreaza cu pasiune ceea ce face ca lucrurile sa iasa perfect.

Noi le multumim inca o data pentru ca ne-au oferit cel mai frumos cadou de Craciun. 🙂 , cu siguranta vom mai face multe vizite la Foto Dumbrava.

Daca va doriti un cadou special, aceasta este propunerea mea pentru acest an!

Va invit sa aruncati un ochi la poze si sa imi povestiti cum a fost la Targoviste!

Eu trebuie sa recunosc ca mai am de invatat de la Alexia cum sa pozez, v-am mai spus ca invat de la ea foarte multe lucruri, sper sa facem un schimb corect si sa invete si ea de la mine ceea ce este nevoie.

foto dumbrava

Sarbatori Binecuvantate va doresc, cu multumire sufleteasca, sanatate, liniste si bucurie, iar ceea ce va lasa batranelul sub bradut sper sa fie ceea ce va doriti cu adevarat in adancul sufletului si nu un paravan al fericirii!

Foto: Foto Dumbrava

Outfit: Sipet de Sidef

Related Post

Esti ceea ce porti! Femeia indrazneata care sfideaza regulile. Alexandra Calafeteanu Atelier Esti ceea ce porti! Unul din cele mai mari avantaje in meseria de blogger este ca intalnesti constant persoane frumoase care au ceva de transmis, oameni talentati cu bucurie in suflet care isi iube...