Sa calatoresti cu avionul pentru cei mai multi este o necesitate in scop profesional, eu nu sunt chiar asa ajunsa dar nici nu sufar, sa ne intelegem. Eu calatoresc strict in interes personal, pe ici pe colo, de vacanta asa si de fiecare data in familie!

Cu copilul pe avion nu este ca in povestile acelea pe care le-ati mai auzit probabil, ca urla, tipa, urla, urla si iar urla de iti vine sa te dai jos la prima.

Gazela noastra este  chiar ZEN, exceptand tonele de intrebari referitoare la cand ne urcam in avion mami?!

Pentru mine insa calatoria cu avionul este ceva extrem de plictisitor, nu pot dormi, nici citi, nu pot sa imi intind la maxim picioarele, ma dor genunchii, spatele, mainile si gatul, ma dor toate in concluzie si mai rau de atat, tresar cu fiecare gol de aer si ma enerveaza toti cei ce par relaxati in jurul meu!

Deci, dumnealui, de cum se urca isi monteaza castile si parca adoarme instant, inca il banuiesc de un buton ascuns, mi-e ca are un soft ceva instalat pe telefon si il adoarme, ca altfel nu stiu cum fuctioneaza!

Iar, domnisoara pana de curand avea acelasi soft, nu decola bine avionul ca ea era cu limba scoasa!

Pana de curand am zis, pentru ca astazi cred ca a fost sucul combinat cu energizant ca 70 de minute nu a tacut 1 secunda! Noroc ca inca mai am cateva texte cu care o linistesc .

Sa ai un blog insa este ca o vesta de salvare, poti scrie amintiri din aer, stari si sentimente de moment.

Exista un alt lucru care ma oboseste psihic, imaginile pe care le ai in fata ochilor tot zborul, precum aceasta :

Lucruri pe care le poti face pe avion pentru a evita plictiseala: sa savurezi o cafea / sa te rasfeti cu un vin / sa faci poze 😊 / sa asculti muzica / sa citesti ( daca poti ) / sa scrii / sa te uiti la poze / sa faci o colectie de fotografii din avion

 

Cam asta am facut eu  sa treaca o ora pana in acest moment, l-am trezit, pai ce sunt eu aici, de decor?

Mai e ceva ce nu imi place in avion, mersul la buda, e chin, imi da un sentiment de neliniste, iar cand are Alexia nevoie este o adevarata provocare, de aceea imi place mie cand doarme.

Mai am o ora de zbor si ma lasa bateria, bai si m-a invatat sa imi pun un cablu in geanta si sa il conectez la un device cu care m-a si accesorizat ca sa nu mai am problema asta, dar incapatanarea unui geaman este mai puternica decat sfatul unui inginer. Why??

Acestea fiind spuse inchei transmisiunea live acum :-).

S a trezit si gazela in mijlocul unor turbulente, cu expresia: mama, eu simt ca avionul asta cade…