Alexandra Calafeteanu

Esti ceea ce porti!

Unul din cele mai mari avantaje in meseria de blogger este ca intalnesti constant persoane frumoase care au ceva de transmis, oameni talentati cu bucurie in suflet care isi iubesc meseria pur si simplu.

Alexandra Calafeteanu este de exemplu unul din acei oameni cu care poti sta de vorba ore in sir fara sa simti cum trece timpul, designer roman de meserie si un om care te atrage precum un magnet prin caldura pe care o emana, un suflet curat de care te atasezi definitiv si irevocabil.

Una din acele persoane talentate, care transmite prin creatiile ei emotie inainte de orice, eleganta si senzualitate, din pura pasiune pentru arta.

M-am indragostit iremediabil de piesele vestimentare create de Alexandra, dar mai ales de eleganta si romantismul pe care pune accent.

Dedic aceasta postare Alexandrei, in prag de lansare a celei mai noi colectii ” Duplicity “, colectie in care veti regasi in totalitate cele povestite mai sus : eleganta, senzualitate, pasiune, romantism si bucurie .

“Alexandra si-a dorit să ofere duplicitatii o forma si astfel a creat aceasta colectie care e ca o punere in scena a acestui concept, unde culorile, formele si texturile sunt puse sa joace sah. Insa, regina – femeia indrazneata, care sfideaza regulile și sacrifica pionii, dar constant protejata -, conduce jocul pana la ”sah mat” imbracand aceste tinute.”

”Ma adresez femeii moderne a carei identitate se divide, se multiplica in tot atatea personaje care pot avea apartenenta unei fragilitati angelice dar care ascunde adesea o puternica forta interioara”, spune designerul.

Dupa cum prea bine spune chiar Alexandra : “Esti ceea ce porti”  si transmit la randul meu forta aceea puternica  interioara tuturor femeilor pe care le invit sa se descopere si sa indrazneasca.

Invit in acelasi timp, viitoarele mirese sa isi creeze cea mai frumoasa rochie din viata lor, rochia aceea unica care sa le reprezinte si care sa ramana pentru totdeauna rochia perfecta de mireasa.

Foto: Foto Dumbrava 

Hair: Valentin Alexandroae ( Jovsky Studio )

Make-up : Desire Corner 

Outfit: Alexandra Calafeteanu 

Trebuie sa mentionez in finalul acestui articol ca sunt surprins placuta sa descopar ca am langa mine oameni minunati din acelasi oras, Targoviste, orasul natal al tatalui meu.

Related Post

SOIREES DE LA MODE, un eveniment marca Alin Gălățescu Oh, ce eveniment frumos, ce invitați și cât talent am admirat în Sala "Le Diplomate" din cadrul Athenee Palace Hilton, unde a avut loc cea de-a 15-a ediție a show-ului SOIREES DE LA MODE, un evenime...
Lansarea colectiei Reborn by Alexandra Calafeteanu Reborn by Alexandra Calafeteanu Nici nu știu cum să încep să mai spun ceva despre această feerie cu care Alexandra Calafeteanu a impresionat încă o dată. Alexandra, un om drag sufletului meu, de...
Cadouri speciale de pus sub brad, undeva acasa la Mos Craciun Miros de Decembrie, miros intens de sarbatoare, luna in care peste tot gasim bucurie, luminite fel de fel, braduleti chic impodobiti cu straie de sarbatoare, colinde pe fundal, miros de turta dulce ...