dental one

Pachet gratuit de servicii de estetica dentara tuturor femeilor care isi fac o programare in perioada 1-31 martie.

Am inceput ziua de 8 martie intr-un mediu mai putin obisnuit pentru asa zi, insa cu un rasfat asa cum imi place mie, cu un mic dejun plin de sanatate, atat prin gustarile colorate cat si prin ideile si sfaturile primite de la medici.

Dental ONE este o clinica stomatologica diferita, clinica aceea pe care multi au cautat-o in afara granitelor dar care din fericire exista si la noi, in buricul capitalei, la indemana tuturor celor ce isi doresc un zambet bine pus la punct de catre specialisti.

De la intrare se simte aerul occidental si marturisesc ca am fost mai mult decat incantata de vizita mea acolo si de posibilitatea de a testa o inovatie tehnologica.

Este vorba despre ochelarii Samsung Gear VR 2015 Edition, care sunt disponibili in premiera intr-o clinica dentara din Romania. Acesti ochelari care transpun privitorul intr-o realitate virtuala pot fi folositi de pacienti pe durata tratamentelor stomatologice, pentru a se destinde.

Acestia pot urmari videoclipuri 3D si imagini 2D, uitand practic ca se afla pe scaun la stomatolog. Achizitionarea acestor ochelari vine sa intareasca conceptul in jurul caruia este construita clinica Dental One, acela al relaxarii la stomatolog. 

Ma gandesc ca daca as fi avut aceasta posibilitate cand eram copil cu siguranta nu m-as fi pricopsit cu frica de stomatolog.

IMG_6376

Pentru ca este un concept care pune in prim plan confortul si siguranta pacientului, clinica este dotata cu computer tomograf, camera de relaxare dupa interventii complicate, precum si posibilitatea recoltarii analizelor medicale in cazurile in care se impune acest lucru, fara a mai fi necesar ca pacientul sa se deplaseze in alte clinici pentru aceste investigatii.

Pentru ca isi doreste sa aduca cele mai frumoase zambete pe chipurile femeilor din Romania, clinica Dental One a lansat un program de depistare a problemelor de estetica dentara. In cadrul campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara!”, clinica ofera un pachet gratuit de servicii de estetica dentara tuturor femeilor care isi fac o programare in perioada 1-31 martie.

”Zambetele sunt contagioase si au efecte benefice asupra sanatatii, asa cum au aratat si cateva studii efectuate in ultimii ani. Atunci cand zambim, in creier se secreta dopamine, endorfine si serotonina, lucru care duce la relaxarea corpului si la scaderea tensiunii arteriale. Multi oameni se tem sa zambeasca insa din cauza faptului ca sunt rusinati de dantura lor. Este pacat. Partea de estetica dentara a evoluat atat de mult incat aproape orice problema de ordin estetic are acum o rezolvare, trebuie doar sa ne adresam unui specialist”, a declarat dr. Remus Stratulat, expert estetica dentara.

Medicii sunt acolo pentru a raspunde nelamuririlor pe care le aveti atat despre produse de ingrijire cat si despre problemele pe care le intampinati. Eu trebuie sa recunosc ca am avut multe intrebari si am primit informatii pretioase si detaliate.

DA, alimentatia evident ca joaca un rol important in prevenire problemelor stomatolgice, mai ales in cazul parodontozei.
DA, evident ca este mult mai bine sa previi decat sa tratezi si de aceea controlul la 6 luni este obligatoriu in tarile civilizate.

NU, apa de gura nu este indicata copiilor! Nu exista niciun motiv pentru care sa oferim celor mici apa de gura!

Dusul bucal si periuta de dinti electrica sunt esentiale si merita pe deplin investitia in produse de calitate.

Pentru a confirma cele spuse mai sus va invit sa le treceti pragul si sa imi povestiti experienta voastra.

Va las acum sa admirati galeria foto 🙂