slow cooker ribbs

V-am mai povestit eu despre ce inseamna sa gatesti in modul slow, este cea mai sigura modalitate de a pastra nutrientii si gustul adevarat al ingredientelor. Prima reteta o aveti aici. 

Sunt tare curioasa sa imi povestiti din exeprienta voastra despre cel mai bun preparat gatit in slow cooker.

Aveam de la mama soacra un pachet cu coaste de porc, cu dedicatie zic eu pentru al meu sot, asa ca le-am tratat ca atare , le-am rasfatat cum am stiut eu mai bine, iar rezultatul a fost ?! Farfurie goala, deci am dat din nou lovitura, clar ma declar  din nou multumita.

Ingrediente coaste de porc slow cooker:

  • 1,5 kg coaste de porc
  • 5-6 linguri sos barbeque jack daniels
  • 1 l  apa
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • 1 lingurita piper boabe

Modalitate de preparare coaste de porc slow cooker:

Plasati in oala coastele de porc pest ecare adaugati sosul barbecue :

Completati cu apa cat sa acoperiti carnea si adaugati restul ingredientelor.

Amestecati pentru a se distribui uniform condimentele si acoperiti cu capacul.

Pozitionati pe modul slow si gatiti timp de 8 ore, timp in care carnea va deveni incredibil de frageda si gustoasa.

Preincalziti cuptorul la 200 de grade si transferati coastele intr-o tava de cuptor.

Completati cu 1-2 linguri sos barbecue, amestecati si introduceti tava in cuptor pentru 15-20 de minute, doar cat sa prinda o textura usor crocanta.

Au ajuns in cuptor doar pentru ca lui ii plac crocante :), altfel daca era dupa mine, nu mai aveau nevoie de altceva in afara de a fi servite cat mai repede.

Pentru garnitura, am ales o portie generoasa de ghebe, trase pur si simplu la tigaie, nimic complicat.

Am zis eu ca le va sta bine cu niste rozmarin, asa ca un bonus.

Retetele simple raman cele mai bune si mai gustoase.

Nu mai zic nimic, va rog sa imi povestiti voi ce alte bunatati gatiti in slow cooker.

Cu drag, 
D

Related Post

Coaste de porc caramelizate plus o salată potrivită Lipicioase, așa am vrut să iasă aceste coaste de porc, lipicioase, caramelizate, aromate, dulci și picante în același timp, am vrut să fie bune, nu mi-am imaginat însă că vor fi chiar atât de gust...
Caracatita la gratar Sambată dimineață, bem cafeaua în liniște în timp ce copilul doarme. Facem planuri de piața, mai mult eu decât el. Îi spun discret: ”Astăzi vreau să mergem la Piața Obor” El, năuc și încă somnoro...
Spaghetti din dovlecei, raw choices Nu aș fi crezut niciodată că voi putea mânca dovleceii altfel decât pane, tăvăliți prin mujdei de usturoi, cum numai mamaia știa să îi facă și să îmi bucure zilele de vară. Iată însă că am trăit să...
Porc in stil chinezesc (slow cooker) Cea mai bună friptură este cea gătită timp îndelungat, fie că folosim o oală specială sau cuptorul setat la o temperatură de 50-60 de grade pentru un interval de 7-8 ore. Veți descoperi un gust mai...