PandoraPandora prezinta bijuterii sclipitoare

Noi, femeile dezvoltam adevarate obsesii atunci cand vine vorba de genti, pantofi sau bijuterii, mai ales bijuterii, iar eu nu ma feresc sa o spun cu voce tare ca sunt indragostita iremediabil de fiecare detaliu al bijuteriilor #Pandora.

Dupa povestea pe care probabil o stiti deja, primul capitol din poveste mai exact, astazi vreau sa va povestesc despre ultimul cadou dar mai ales despre cum l-am primit.

Lasand la o parte gusturile mele, in aceasta poveste, geniala a fost mama mea care mi-a demonstrat ca este mult mai informata decat sunt eu cu promotiile din magazine, astazi, in speta fiind #pandora si o campanie draga mie cu o colectie sentimentala legata direct de ziua mamei.

Cu putin timp inainte de ziua mamei, am primit un mesaj in care scria asa: vezi ca ti-am trimis ceva pe card, sa iei ce iti place de la Pandora, dar vezi ca la 2 talismane, cel de-al treilea este gratis, asa ca alege ceva si pentru Diana ( my sister-in-law ) .
Ce puteam face decat sa ma conformez, doar vorba aceea: mamicile stiu intotdeauna ce este cel mai bine pentru copilul lor, asa ca mi-am configurat traseul zilei astfel incat sa ajung pana in ora 12 in Afi Cotroceni sa imi ridic un cadou anticipat.

Colectia dedicata mamei a venit dupa cum ma asteptam cu talismane minunate, finisate manual, in forma de inima. Prin COLECTIA DE ZIUA MAMEI 2016, PANDORA prezinta bijuterii sclipitoare, reprezentative pentru legaturile stranse de familie si pentru afectiunea unica dintre o mama si copiii sai.

Atfel incat talismanul pe care l-am ales are dublu impact pentru mine, legatura dintre mine si mama mea dar si legatura dintre mine, ca mama si fiica mea, fiind vorba de doua inimi unite din argint cu inima de aur si zirconiu cubic transparent.

Un talisman atat de delicat avea nevoie de o bratara la fel de eleganta, asa ca am decis sa aleg o bratara Moments din piele in sir dublu impletit, un mov elegant cu care a fost dragoste la prima vedere.

Iata cum mamele cool, aleg sa ofere cadouri de suflet  intr-o modalitate inedita si in zilele in care te astepti mai putin. 

#unforgettablemoments, fenomenul care te indeamna sa iti pastrezi amintirile vii.

Legaturi de familie

Frumusetea simbolica a sentimentelor dintr-o familie si a legaturilor permanente dintre membrii acesteia este surprinsa in aceasta serie clasica si atragatoare. Sarbatorind iubirea neconditionata si durabila, noua colectie PANDORA prezinta un simbol atemporal al emotiei: nodul dragostei. Aceste designuri care cuprind nodul sunt formate din linii texturate si impletite, care ilustreaza legaturile stranse care tin laolaltă familiile.

Pandora, food for your soul 🙂  

Related Post

CELEBREAZĂ PRIETENIA CU NOILE BIJUTERII PANDORA Se cere o pauză de la avalanșa de rețete, o pauză de la bucătărie, o pauză în care să admirăm ce bijuterii sclipitoare au mai apărut la Pandora. Mi-au luat ochii aceste culori minunate din noua cole...
PRIVEȘTE CU ATENȚIE DETALIILE BIJUTERIILOR DIN CEA MAI NOUĂ COLECȚIE PANDORA Nu ai nevoie de un motiv pentru a sărbători dragostea, fiecare zi petrecută lângă cei dragi este un motiv de sarbătoare, dar desigur că poți profita să o surprinzi în luna iubirii cu un cadou elegant ...
Strălucire în nuanțe de roz. D’ale femeilor și nu numai… PANDORA Odată cu sezonul de toamnă 2016, pentru prima dată în România, PANDORA lansează PANDORA ROSE – o nouă colecţie strălucitoare şi elegantă, realizată dintr-un amestec unic de metale. Reinterpretând ...
Bijuterii, vedete si prosecco! Reteta unei seri de exceptie Bijuterii, vedete și prosecco Joi, 28 ianuarie a avut loc un eveniment foarte important, colorat si calduros care a reusit sa aduca primavara in sufletele noastre. Cea mai asteptata colectie de la ...