Lansarea unei noi imagini CONCEPTO

Lansarea noului Concepto!

Cei care mă urmăresc și pe pagina de facebook Food for your soul știu deja că acum câteva zile a avut loc lansarea noului Concepto, un brand pus pe picioare de către două clujence geniale, Ane si Andra Feher.

Aceste două bijuterii de fete, au conceput o colecție vestimentară unică, diferită și spectaculoasă pentru femei puternice și îndrăznețe, ba mai mult decât atât, au lansat colectia kids, slăbiciunea mea, cu care m-au cucerit definitv și irevocabil.

Ador poveștile cu impact, iar Concepto, brandul de la Cluj care a cucerit Bucureștiul, are ca punct de pornire momentul în care au primit în dar o mașină de cusut Singer, de la cea mai blândă persoană, bunica lor.

Iată deci cum s-a născut acest brand, cu susținere, care după părerea mea este cea mai importantă resursă și evident mult talent !

Prietenii mei știu deja că Alexia este o mică fashionista, iar eu am sentimentul că deja sunt demodată pentru gusturile ei. Își combină cu ușurință piesele vestimentare din dulap, uneori și de cele mai multe ori nu reușim să picăm de comun acord asupra combinațiilor pe care și le face, de la cizme de ploaie pe timp de vară cu rochițe vaporoase până la modul cum își prinde părul, deciziile îi aparțin în totalitate.

Iată însă că fetele de la Concepto sunt pe placul ei, drept dovadă că se declară foarte încântată de ultima achiziție, cu atât mai mult cu cât am îmbogățit categoria noastră de ” like mother, like daughter ” , care în curând se va inversa .

Concepto brandul de la Cluj

Concepto brandul de la Cluj

Colecția o găsiți chiar aici

“Noi oferim calitate, iar dacă investești într-o piesă care ține de-a lungul anilor și care se pretează pe silueta ta, merită investit. Suntem un brand premium, lucrăm cu produse din piele naturală, realizăm articole manual, avem piese brodate, piese pe care le personalizăm în funcție de ceea ce dorește clienta noastra”, declară Ane Feher, Concepto.

Evenimentul de lansare a noului Concepto a adunat bloggeri, vedete și designeri în acelasi loc.

Concepto brandul de la Cluj

Peste 70 de vedete, jurnaliști, bloggeri și designeri au fost prezenți la evenimentul de lansare a noii imagini a brandului de design vestimentar Concepto.

Au fost alături de creatoarele Ane si Andra Feher din Cluj Napoca numeroși invitați: Andra și Cătălin Măruță, Adina Galupa, Tily Niculae, Maria Radu, Giulia, Bianca Ioniță, Andrei Leonte, Diana Bart, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Oana Coșbuc, Andrei Nourescu, Maria Simion, Laura Gruia, Alina Gălățescu, Alexia Talavutis, Raluca Știrbet, Eli Roman, Sînziana Negru, Mihaela Glavan, Adeline Catinas si lista continua.

Galerie foto de la lansarea noului Concepto:

Credit Foto: Mihnea Ratte