Screen Shot 2016-04-03 at 21.18.45

Mi-am tras look nou cu tot cu domeniu nou, de la danielaniculi.com am devenit danielaniculi.ro și toate aceste schimbări frumoase au avut loc datorită lui, celui mai frumos om din viața mea, celui mai meticulos, talentat și răbdător, unicul B , my lovely engineer cu inclinație de IT-ist.

Relansare blog si domeniu nou, danielaniculi.ro

La 1 an și 1 lună după ce am trecut prin nopți nedormite, adică nu eu, el … eu găteam să ne înțelegem, pentru a avea pregătite primele postări de pe blog 😛 . 

Să revenim , la 1 an și 1 lună după toată nebunia, a luat decizia împreună cu acordul meu, să schimbăm totul, ca și cum am lua totul de la zero dar cu mult mai mult conținut și un strop de experiență. Așa că s-a apucat de studiat intens și m-a anunțat brusc că am domeniu nou. Eu cât pe ce să dau la știri unde mă găsește lumea, când îmi pune frână: 

” stai așa, draga mea! Tu crezi că am schimbat din .com în . ro și asta este tot ?”

”trebuie să import toate datele, să facem modificări, să alegem altă temă!”

”o să fie total diferit, o să arate cu totul altfel față de cum ești obișnuită…” 

Doamne, esti nebun! Cine o sa faca toate astea acum??? Auzi raspuns la el: Eu!

relansare blogMuamă, deci omul ăsta este super bijuterie frate, zic eu în mintea mea și mă mai îndrăgostesc o tură !

”Eu o să fac totul , doar că am nevoie de timp, o să lucrez noaptea și în câteva zile va fi gata, trebuie să fie gata” 

Tipic pentru o relație cu un inginer tot ce pot să vă spun este că din acel moment a început nebunia, o mare parte din cum se comportă un inginer stresat o puteți regăsi în articolul ”Avantajele căsniciei cu un inginer”

A vorbit singur ore în șir, cu toate că am încercat să îl mai întreb ce se întâmplă și dacă pot să îl ajut cu ceva, răspunsul era simplu: „ nu ai cu ce, nu mă băga în seama” 

Băi, iar când nu îl bag în seama tot el se supără, în fine, nu mai contează, omul este genial oricum te-ar scoate din sărite. 

Am zis la un moment dat că oricum este un bloguleț așa mic și pentru ce să investească atât de mult timp, nu știu ce să zic, poate nu merită, însă nu ai cu cine, are atât de multă încredere în ceea ce fac că îmi este teamă să nu îl dezamăgesc. Mai mult decât pentru mine, acest blog este terapia noastră.

Mi-a descoperit multe nasoale în acest proces de schimbare, mi-a modificat formatul postărilor, mi-a optimizat SEO în tot blogul, daaa, el și nu pot decât să îi  mulțumesc, Dumnezeule, oare e nebun?  

Relansare blogA dormit câteva ore într-un weekend întreg și nu s-a mișcat din fața laptopului, nu 1 laptop, 3 voiam să zic , habar nu am cum poate cineva să lucreze la mai mult de 1 în același timp, dar another quality, ce să zic, e the best , omul e bazat  și îl adooor . 

Pentru că oficial vă prezint noul blog, prima postare o dedic lui, cu toată dragostea mea pentru toate calitățile și defectele lui și vă spun, dacă e vreo celibatară pe aici, musai să își caute un inginer !

Nu imi imaginez de unde are atât de multă răbdare, el spune că îi place să facă treaba asta și îi place și blogul meu ( asta ar fi fost culmea, să nu îi placă ) îi place cum scriu, ce scriu dar mai aleees ce gătesc.  Avantajul nr 1 să ai o soție blogger culinar !

Sper să vă placă ce am schimbat pe aici și vă rog cu substrat, felicitările să le transmiteți domnului B, insist chiar și vă mulțumesc încă o dată că faceți parte din viața noastră, că mă citiți și aici și pe facebook.

În acest an, am luat fiecare critică ca un sfat bine intenționat, am schimbat și am modificat de fiecare dată când am crezut de cuviință, am încercat să devin mai bună cu fiecare zi și sper că îmi reușește.

Pentru că îmi place să spun ceea ce gândesc , sunt de părere că am evoluat și totul datorită vouă, pentru că ma susțineți, la fel cum o face și omul asta frumos din poze, mă susține și mă pune să îi dau înainte, mai ales atunci când mă simt dezamăgită 🙂 .

Pentru această postare vă las o galerie de poze cu noi 3, să ne cunoaștem mai bine 🙂

Related Post

Dramele din viata unui barbat Engineers like to solve problems. If there are no problems handily available, they will create their own problems. Ar putea fi vorba si despre mancare in acest articol, dar momentan luam o pauza si...
Avantajele casniciei cu un inginer Inginerii sunt o categorie aparte, ce te pot scoate din minti pana la finalizarea proiectelor care sunt 100 % de succes, sunt cumva sarea si piperul relatiei/ casniciei. Duminica dimineata, eu blog...