Lansarea noului meniu din restaurantul Roberto’s pentru sezonul de vara.

Deschidere terasa-50

Vineri, 1 aprilie, a avut loc petrecerea de lansare a noului meniu din restaurantul Roberto’S, pentru sezonul de vară, odată cu redeschiderea terasei Roberto’s on La Strada. Petrecere la care am fost invitată de către Mariana Sebe, un om frumos cu o bogată experiență în organizarea evenimentelor de succes. #MeridianPR

O petrecere reușită care a scos în evidență noile preparate din meniul restaurantului, puse foarte bine în valoare de către Chef Marco Magri care a îmbinat bucătăria italiană autentică ( despre care vorbește cu atâta pasiune… ) cu influențe puternice mediteraneene, perfecte pentru zilele de vară.

Terasa Roberto’s on La Strada, localizată în buricul capitalei, pe Calea Victoriei, te rupe de agitație într-un mod elegant și te invită să pășești într-o adevărată călătorie culinară, înconjurat de arome intense și băuturi fine.

„Ingredientele proaspete și naturale fac bucătăria italiană să fie atât de gustoasă. Ceea ce am adus pe terasa Roberto’s este tocmai această prospețime pe care o regăsim în simplitatea condimentelor și în folosirea legumelor și a fructelor de sezon”, precizează Chef Marco Magri. Toate acestea oferă culoare și personalitate preparatelor pe care Chef Marco le-a particularizat în stil propriu, astfel încât să aducă în farfuriile oaspeților un melanj de gusturi și arome.

Care sunt noutatile din meniul restaurantului Roberto’S ?

Noul meniu cuprinde o varietate de antreuri savuroase, cum ar fi tartar de ton roșu, Cacciucco a la Livornese (supă cu fructe de mare), Carpaccio Cipriani con tartufo (mușchi de vită irlandeză cu trufe negre), la care se adaugă salatele delicioase – Insalata di piovvra (salată de caracatiță, valeriană și andive), sau Salata la Strada presărată, printre altele, cu avocado, fennel, zmeură și parmezan.

Pastele, emblematice pentru bucătăria italiană și preparate după vechi rețete italienești, există în meniu sub forma de Roberto’s Caramelle (carbonara cu fondue de parmezan și obrăjori crocanți de porc), Tagliatelle cu ragu alb de bizon sau Orecchiette cu broccoli, roșii cherry și sepie.

Meniul din restaurantul Roberto’s

Evident că trebuia sa existe și un răsfăț pentru categoria vegetarienilor, care au un loc frumos conturat în meniu, iar aceștia se pot bucura de o adevărată explozie de arome prin Millefeuille de vinete și dovlecei cu sos de roșii proaspete, vinete tradiționale siciliene presărate cu parmezan sau supa tradițională de legume.

Doritori de burgeri ? Nu este absolut nicio problemă, pentru că faimosul Hilton Burger cu vită scoțiană, este transformat într-un fel de mâncare cu personalitate, iar eu abia aștept să imi scot soțul, mare iubitor de burgeri, într-un mediu în care ne putem  satisface împreună preferințele culinare.

Pentru că mesele în familie pentru mine sunt foarte importante, în weekend-uri îmi place să evadăm și căutam tot timpul restaurante de care să se bucure și Alexia, uite cum am aflat de brunch-ul organizat de Athénée Palace Hilton, unde avem kids corner.

Pe 10 aprilie are loc primul brunch din acest sezon ! 

Cucina italiana, il mio amore !

Despre Roberto’s Bucuresti

Inspirat de Restaurantul Roberto’s al hotelului Hilton din Amsterdam, Roberto’s din București este principalul restaurant al hotelului Athénée Palace Hilton, un loc perfect de întâlnire pentru mese elegante dar și pentru evenimente exclusiviste. Roberto’s are o capacitate de 108 locuri, spații intime în jurul șemineului, dar și un separeu pentru mese private de până la 14 persoane. Oaspeții Restaurantului Roberto’s pot savura un meniu tradițional italian, preparat din cele mai bune ingrediente pentru o experiență de neuitat.

Related Post

COOKING MASTERCLASS LA ROBERTO’S – ATHÉNÉE PALACE HILTON: ÎNVAȚĂ SECRETELE BUCĂTĂRIEI I... Eu sunt de părere că cea mai bună mâncare este cea pe care o pregătești acasă și pe care o savurezi alături de familie.Gătesc foarte mult pentru familia mea, gătesc des și am mereu preparate proas...
Brunch bun in Bucuresti, pentru cei mari si cei mici Despre călătoria culinară din mijlocul Bucureștiului, la un brunch bine organizat pentru cei mari și cei mici. Cred că toată lumea așteaptă weekend-ul, adică nu știu să fie vreunul supărat că s-a t...