Il Passo

Culori calde si vesele de la Il Passo

În ciuda temperaturilor ridicate cu impact de vară, eu nu vreau să trec peste sezonul meu preferat, primăvara. Momentul acela când scoți din cutii toți balerinii și pantofiorii de primăvară, faci inventarul și decizi exact care colecție are nevoie de un update.

În general cam fiecare categorie are nevoie de un update de fiecare dată când te lovești de noile colecții din magazine.

Am și eu pasiunile mele, de aceea și scriu în acest moment, astfel că unul din brandurile mele de suflet, Il Passo, un brand cu care pașesc ferm în orice ținută aș alege să port, un brand testat de ani de zile, a scos în această primăvară o colecție delicioasă în fața căreia nu te poți decide.

Eu de exemplu, ultima oară când m-am dus hotărâtă pe o anumită pereche de pantofi sport, am ajuns acasă cu două cutii, să fie și ceva stiletto că așa e când sunt promoții, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, dar fericirea, fericirea din sufletul meu, aia contează cel mai mult.

Zilele trecute eram la o înghețată cu Alexia, iar locul unde mâncăm noi chestii delicioase este fix pe același culoar cu Il Passo, iar pentru a simplifica intrarea mea elegantă, a trebuit să ne oprim mai întâi la desert și apoi în magazin. S-a prins deja puștoaica că mă uită Dumnezeu probând diverse…

Ce să vă spun, am deja un wishlist că tot vine iepurașul cel drăgălaș cu înclinație de inginer.

Nu-i așa că sunt adorabili??? Aww, ce mă fac acum, să îi scriu  scrisoare sau îi dau articolul? 

Pentru noul sezon IL PASSO a pregătit modele feminine și cosmopolite, în noua colecție existând o varietate de pantofi și sandale.

Fie ca îți place să adopți un look chic sau elegant, prin ținutele pe care le porți, noile modele IL PASSO au fost gândite pentru a răspunde diversității de stiluri. Colecția include o varietate de culori calde și vesele, menite să ne anime look-ul și să scoată din anonimat chiar și cea mai banală ținută.

Încălțămintea IL PASSO pune accentul pe designul grafic, calitatea pantofilor fiind tradusă prin materiale bine alese și finisaje impecabile.

Colecția feminină, colorată și primăvăratică vă așteaptă în magazine.

Vă las mai jos o galerie de poze:

 

Părerea mea este că nu doar iepurașul poate fi drăguț, iepuroaica ce zice?  Colecția pentru domni este la fel de interesantă:

Surprizele nu se termină aici, zona sport stă la fel de bine cu impactul :

Ador motivele aceste florale, pur și simplu le ador!