Abia așteptam să vă povestesc despre Slowly Veggie, mai ales pentru că probabil ați văzut o parte din poze pe facebook dar fără prea multe detalii, că doar de aceea avem blog să povestim pe îndelete despre lucrurile dragi nouă.

Slowly Veggie

Este o revistă dragă sufletului meu nu doar prin prisma faptului că eu scriu pe zona online în trustul Burda, ci pentru că este o revistă completă pornind de la rețete prezentate foarte frumos atât scris cât și în fotografii până la zona de interviuri cu persoane ce au adoptat un alt stil de viață cu mulți ani în urma sau care au trecut prin diverse experiențe și ni le împărtășesc acum.

Cover Slowly Veggie

După succesul primei ediții tipărite care a fost lansată în toamna anului 2015, a venit deja momentul cel mult așteptat pentru un nou număr.

Astfel că primul număr al revistei din 2016, ghidul tău de bucătărie vegetariană, a apărut pe piață la începutul lunii aprilie și o găsiți deja la chioșcuri cu multe, multe idei colorate.

Cu un conținut și un design  de înaltă clasă, Slowly Veggie satisface gusturile tuturor iubitorilor de bucătărie verde sau celor ce își doresc un echilibru în acest sens și care urmăresc să își schimbe stilul de viață.

Nici nu știu dacă mai are rost să vă spun că prețul acestei reviste este 9,99 lei , este afișat și în poza de mai sus, pentru 100 de pagini de inspirație, de la sărat la dulce, pentru vegani și vegetarieni, plus o secțiune dedicată bucătăriei raw vegane.

Zona de lifestyle a pregătit câteva interviuri cu Cătălina Grama ( JOJO ) care mărturisește că după ce a experimentat mai multe căi alimentare a realizat că ”echilibrul este cel mai important, că trebuie măsură în toate ” ! Blogger-ul Laura Călin, vorbește despre investiția pentru partea interioară, ca un vegetarian convins.

Veți regăsi în revistă inculsiv recomandări de restaurante cu bucătărie vegetariană sau raw vegană care chiar merită să fie vizitate de către voi. Exact cum spuneam la început, o revistă completă cu idei minunate.

Slowly Veggie are ediții tipărite și în Germania, Polonia și Italia.

La noi o găsiți la toate punctele de difuzare a presei.

Ia să îmi povestiți și mie ce rețetă vă face cu ochiul de acolo, că mie mi-au făcut destule, trebuie să mă apuc de gătit acum 🙂

Vă pup!