brunch Athenee Apalace Hilton

Despre călătoria culinară din mijlocul Bucureștiului, la un brunch bine organizat pentru cei mari și cei mici.

Cred că toată lumea așteaptă weekend-ul, adică nu știu să fie vreunul supărat că s-a terminat săptămâna de muncă, weekend-ul fiind cel mai bun moment în care te poți distra/ relaxa alături de familie și prieteni.

Îmi place să ieșim cât mai mult din casă, fie că vorbim de parcuri, mai ales parcurile de aventură, sau de o terasă, cafenea sau restaurant și nu mai are rost să vorbesc despre vacanțe sau city break-uri!

Însă, caut permanent locuri frumoase la îndemâna noastră, în București sau în apropierea Bucureștiului, locuri unde poți petrece o după-amiază relaxantă în familie, locuri unde să ne simțim bine de la mic la mare, iar Duminica aceasta am îmbinat perfect distracția cu relaxarea și încântarea papilelor gustative.

Vă povesteam de curând că a avut loc petrecerea de lansare a noului meniu din restaurantul Roberto’S, pentru sezonul de vară, odată cu redeschiderea terasei Roberto’s on La Strada.

Acum vreau să vă povestesc că în 10 Aprilie a avut loc primul brunch al restaurantului, brunch care în mod normal se servește pe terasă, Duminica aceasta însă a fost o combinație între restaurant și terasă, adică o mare parte din preparate au fost așezate în interior iar pe terasă a avut loc doar zona de live cooking.

Pentru ca soarele a fost drăguț într-un final, am reușit să petrecem timp și pe terasă la aer liber, în timp ce Alexia s-a putut juca în voie alături de Mica Sirenă pe care am întâlnit-o la kids corner.

Brunch-ul începe la 12: 30 și durează până la ora 16, în tot acest timp puteți să vă răsfățați cu preparatele propuse de chef Marco Magri, preparate care pornesc de la fructele de mare, salate, preparate calde și deserturi cât mai variate, până la grătar cu antricot de vită sau preparate din carne la cuptor.

Nu aveam cum să ratăm zona fructelor de mare evident, zona foarte bogată  în creveți, scoici, homar  și salate cu caracatiță. Fructele de mare nu au lipsit nici din preparatele calde, mâncare cu paste și caracatiță de exemplu.

Zona de antreuri, foarte bine organizată cu salate fel de fel, selecții de preparate din bucătăria italiană, Chef Marco Magri evidențiind foarte bine această latură în cadrul restaurantului.

Bufetul preferat al Alexiei și paradisul ei aș putea spune a fost mai mult decât complet, începând de la fructe de pădure până la diferite torturi și mousse-uri.

Ne-am răsfățat papilele gustative în funcție de gusturi, ne-am delectat cu vin la alegere și cappucino. Am petrecut o după-amiază superbă în familie, exact așa cum ne doream, o după amiază în care ne-am simțit  perfect în mijlocul Bucureștiului dar cu toate astea departe de agitație.

Vedeta zilei pentru Bogdan a fost grătarul, de unde a ales un antricot de vită, gătit perfect și servit cu sos de vin roșu și legume la grătar. Subscriu faptul că vita servită ocupă un loc de cinste în lista preparatelor pe care îți dorești să le mănânci și a doua oară!

Recomandarea mea pentru al doilea weekend din lună merge către terasa Roberto’s on La Strada, de la Athenee palace Hilton, unde veți întâlni rafimanentul, muzică live de foarte bună calitate, preparatele diversificate concepute de către Chef Marco Magri, selecție de vinuri, deserturi irezistibile și kids corner ceea ce vă conferă o stare de liniște și relaxare !

 Cu drag,

Related Post

COOKING MASTERCLASS LA ROBERTO’S – ATHÉNÉE PALACE HILTON: ÎNVAȚĂ SECRETELE BUCĂTĂRIEI I... Eu sunt de părere că cea mai bună mâncare este cea pe care o pregătești acasă și pe care o savurezi alături de familie.Gătesc foarte mult pentru familia mea, gătesc des și am mereu preparate proas...
Fior di Latte. Eat, pray, love Ne decidem greu și ne vedem rar, astfel că atât eu cât și lady B avem nevoie de câteva momente pentru a ne instala confortabil, cu prosecco și limonadă, cu logoree și entuziasm seara noastră începe ...
Athénée Palace Hilton anunta lansarea noului meniu din restaurantul Roberto’s pentru sezonul de vara... Lansarea noului meniu din restaurantul Roberto’s pentru sezonul de vara.Vineri, 1 aprilie, a avut loc petrecerea de lansare a noului meniu din restaurantul Roberto'S, pentru sezonul de vară, odată...