img_7048

Smoothie

Nu apuc să încarc pe blog așa cum mi-aș dori, toate rețetele de smoothie, marea majoritate fiind prezentate mai mult pe rețelele de socializare, Facebook sau instagram , mai ales contul de instagram este cel mai dotat la capitolul poze cu mâncare/gustări.

Obișnuiam să folosesc pătrunjelul doar la storcător, pentru sucuri bogate în vitamina C, însă acum câteva zile am încercat varianta cu blenderul pentru că eram pe picior de plecare, departe de București și ultimul lucru pe care voiam să îl fac era să spăl ditamai storcătorul.

Am pus de dimineață pătrunjelul într-un recipient cu apă și 1 linguriță de bicarbonat de sodiu pentru a înlătura pesticidele în limita posibilității și l-am lăsat așa timp de 1 oră după care am acționat.

Ingrediente:

  • 1 legătură pătrunjel
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1/2 avocado
  • 250 ml apă
  • 1-2 lingurițe pudră din iarbă de grâu ( opțional )

Modalitate de preparare:

Dacă la storcător folosesc pătrunjelul cu tot cu codițe, de data această am înlăturat o parte din acestea și m-am folosit mai mult de frunze.

Combinăm în blender fix toate ingredientele.

Nu am mai zis că trebuie curățat avocado, adică chiar nici nu mă gândesc că ar trebui să fac o notă specială cu privire la acest detaliu, sper 😛

Le combinăm și pulsăm la viteză mare, până când pătrunjelul este nimicit iar textura este una potrivită pentru un smoothie.

Cel mai des reușesc să pozez aceste minunății doar cu telefonul, dar știu eu că nu este nicio problemă, în fond textul și rețeta sunt importante.

Acest smoothie este bogat in vitamina C, nutritiv și chiar gustos în ciuda aparențelor. Pentru cei ce sunt obișnuiți cu aceste combinații, propun și 1-2 lingurițe cu pudră din iarbă de grâu.

Am în plan să îl trec și pe domnul B pe smoothie, așa dimineața în mașină ar fi chiar sexy să vezi un bărbat cum savurează un smoothie verde. Am luat deja și recipientul potrivit pentru asta, ce credeți este tot cu verde și este free BPA, nu cumpărăm chiar orice așa. Pe bune că nu glumesc acum, încercați să vă alegeți aceste recipiente astfel, este cel mai important detaliu !

Cu mult drag,

D

Related Post

ZIUA 29 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Ziua 29 DIN CELE 30Hm, în curând o să spun primele 30 de zile fără zahăr adăugat, pasul spre o alimentație echilibrată și organizată!29 de zile fără zahăr adăugat, fără îndulcitori sau înlocuito...
ZIUA 25 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT + 5 GUSTĂRI SIMPLE 25 DE ZILE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATAstăzi am fost prezentă la o conferință de presă despre care o să vă povestesc într-un material separat. Este vorba despre Le "Dîner en Blanc", popularul picnic de tip...
ZIUA 24 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT 24 DE ZILE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATHey,Mă gândeam astăzi când m-am întors de la câteva cumpărături că nu v-am povestit niciodată cum aleg ingredientele, iar acum cu asta vom începe, cu lista de cumpăr...
ZIUA 20 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Mai mult ca în seara asta nu am vorbit în nicio altă zi despre viața fără zahăr adăugat! Am avut o mică petrecere în familie, pentru a le sărbători pe cele două nepoate, ocazie cu care m-am reîntâln...