DSC_2440

Cele mai frumoase flori din acest sezon au invadat magazinele Pandora și continuă seria bijuteriilor delicate și romantice într-o colecție fermecătoare Floare de NU-MĂ-UITA. 

Iar dacă aveți dubii în privința introducerii vă invit mai întâi de toate să aruncați o privire în galeria foto.

AMINTIRI PRETIOASE SI FLORI DE NU-MA-UITA

Pandora

Conceptul de a folosi micro-printuri florale și modele dantelate, adaptându-le într-un mod contemporan şi împletindu-le în interpretări unice, este reprezentat în superbul inel din seria de bijuterii Floare de Nu-Mă-Uita.

Insuflată cu asocierile istorice și romantice, datorită culorii lor calde, formei și sentimentelor de dragoste adevărată, precum și a amintirilor plăcute, florile de Nu-Mă-Uita ilustrează o scenă uimitoare din natură.

Combinând contururi îndrăznețe cu detalii delicate pe toată lățimea inelului, designul dantelat din argint 925 creează un decor elaborat de flori de Nu-Mă-Uita. Ceea ce face ca florile să prindă viață și strălucire sunt reflexiile luminoase ale pietrelor de zirconiu cubic violet, accentuate cu linii de pietricele strălucitoare din zirconiu cubic transparent.

Tot în această serie de bijuterii mai poți găsi un colier, cercei stud sau lungi și un distanțier, pe care le poți asorta ținutei tale.

Am și eu slabiciunile mele pentru bijuteriile Pandora și ar fi trist să nu le împărtășesc cu voi, mai ales când colecțiile ne surprind într-un mod plăcut.

Pentru mine, conceptul rămâne de #unforgettablemoments, astfel că sunt tare curioasă cu ce frumusețe din această colecție am să fiu surprinsă.

Floare de NU-MĂ-UITA, una din cele mai gingașe flori care vorbește despre dragoste și iubire, purtată de femei pentru a-și exprima sentimentele față de parteneri, este acum disponibilă într-o colecție de bijuterii sclipitoare.

Vă pup,