https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

Cold Pressed Juicery chiar este acel suc natural pe care îl poți consuma fără teamă și spun asta pentru că am avut ocazia să o cunosc pe Amra Makarevic, fondatoarea acestui brand în care chiar am prins încredere.

Sunt sceptică când vine vorba de sucuri „naturale” pentru că în primul rând sunt consumatoare de băuturi sănătoase pe care mi le prepar la mine acasa și pentru ca tot ce am văzut până acum în comerț este doar falsa impresie că îți poți cumpăra o chestie sănătoasă la sticlă.

Mulți încă au impresia că dacă amestecă 4 tipuri de fructe într-un blender înseamnă că au consumat un produs sănătos, desigur, este o alegere mult mai bună decât sucurile pline de fructoză din comerț, însă chiar și așa procentul legumelor aduce un aport de nutrienți mai mare, astfel încât o combinație doar din fructe îți aduce o cantitate de zahăr mai mare decât ți-ai dori.

Auzisem de Cold Pressed Juicery însă îmi era greu să cred că e ceva diferit și iată că m-am înșelat. Amra mi-a povestit tot ce îmi doream să aud despre aceste sucuri și despre produsele pe care le folosesc și aparatura pe care au adus-o din străinătate.

Legumele și superalimentele sunt cheia acestor sucuri pe care Amra le-a creat împreună cu nutriționiști din Australia și colaborează cu specialiști în domeniu pentru a găsi un echilibru.

Cred în ea și cred în ceea ce face dintr-un mare motiv! Face cu pasiune și se vede în ochii ei atunci când îți vorbește despre asta. 

Există momentul acela când întâlnești oameni super frumoși și te simți super recunoscător.

I-au spus că nu va putea avea copii niciodată și ce credeți? 

Are! 

A pornit în această călătorie frumoasă după ce a experimentat pe cont propriu, după ce a studiat și vă las să citiți exact cuvintele ei:

„Am descoperit beneficiile sucurilor naturale presate la rece, când locuiam în Australia și căutam o soluție pentru oboseala, indigestia și fluctuația de greutate pe care le experimentam din cauza programului foarte încărcat. Pentru că în cazul meu, sucurile 100% raw au avut efecte spectaculoase asupra sănătății, am decis să împărtășesc aceste beneficii cu cât mai multe persoane și astfel a luat naștere Cold Pressed Juicery”, a declarat Amra Makarevic, fondatoarea Cold Pressed Juicery.

Cold Pressed Juicery

Cu o gamă diversă de sucuri green, red, orange, smoothie-uri green și milks, smoothie-uri din lapte de migdale sau cafea (Cold Brewed Coffee), programe personalizate de cleanse, Cold Pressed Juicery aduce în premieră pe piața din România, sticla de 380 ml, potrivită pentru un consum optim de suc natural, presat la rece.

Da, laptele de migdale este făcut de către ei, ce credeți, chiar din migdale!

Se orientează către producători locali, iar pentru superalimente face alegeri BIO, certificate ecologic.

Sucurile naturale sunt din fructe si legume, presate la rece si nimic in plus.

Principala preocupare a Cold Pressed Juicery este calitatea produselor, 100% raw, naturale și nepasteurizate, ceea ce face ca termenul de valabilitate al sucurilor să fie de 3-4 zile. Pentru obținerea sucurilor, este folosită o presă hidraulică de ultimă generație care aplică o presiune foarte mare legumelor și fructelor mărunțite în prealabil, pentru a extrage, cu oxidare minimă și fără căldură, sucuri naturale, delicioase în forma lor pură, bogate în vitamine, minerale și enzime.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

Într-un brunch delicios, organizat la Gargatua D’oro, Amra ne-a demonstrat că pasiunea ei trece dincolo de sucuri și ne-a răsfățat cu o serie de preparate vegane absolut delicioase.

Produsele Cold Pressed Juicery pot fi achiziționate online http://coldpressedjuicery.co/ sau din magazinele BeNat Victoriei și BeNat Piața Alba Iulia, Columbus Café & Co, Hotpod Yoga, Market Nord din București.