Lansarea colecției Reborn by Alexandra Calafeteanu

Reborn by Alexandra Calafeteanu

Nici nu știu cum să încep să mai spun ceva despre această feerie cu care Alexandra Calafeteanu a impresionat încă o dată.

Alexandra, un om drag sufletului meu, despre care am mai povestit pe blog, a lansat o nouă colecție și a apărut în fața a 300 de oameni cu un adevărat spectacol, magie în alb aș spune.

REBORN nu este doar o colecție de toamnă-iarnă ’16-’17 prin care se propun ținute de sezon, care să te scoată din anonimat. Reborn este o colecție-concept, a cărei muză a fost femeia de 30 de ani, văzută ca o forță feminină, ce reușește să emane senzualitate și eleganță prin toți porii, iar acum și prin linia ținutei.

Asta înseamnă să admiri eleganța, senzualitatea, talentul, perfecțiunea și rafinamentul în același loc, de la locația aleasă în perfectă armonie cu evenimentul, până la acordurile  muzicale ale trupei Amadeus.

Nu cred că aș putea găsi cuvintele potrivite pentru a descrie ceea ce vă invit să admirați în fotografii.

30 de modele în ținute all white au relatat jurnalul unei femei la vârsta de 30 de ani.

De ce alb?

Pentru că, în ciuda faptului că este mai puternică și mai hotărâtă, nu și-a pierdut inocența. Încă, i se luminează chipul ca unui copil atunci când se bucură cu tot sufletul, încă se joacă, dar în felul ei și încă ar alerga cu picioarele goale când plouă. Diferența e că acum e impunătoare, știe ce vrea, e selectivă și știe să obțină ce își dorește.

”Cred cu tărie faptul că ținutele reprezintă modul vizual prin care vrem să fim percepuți. Eu sunt un adept al eleganței confortabile! Vreau să se înțeleagă prin colecțiile mele faptul că trasez ținute care nu constrâng femeia, ci o eliberează de tipare și îi creează sprijinul vestimentar pentru a crea o declarație a personalității sale.”Alexandra Calafeteanu

IMG_5416

Felicitări, draga mea Alexandra! Ai strălucit și ai adus această strălucire la castelul din inima Bucureştiului, Le Château!

Am mai scris aici despre acest suflet minunat și voi mai scrie multe pentru că Alexandra este exemplul care nu va înceta să surprindă!

Cum să nu fiu mândră că sunt româncă? Cum?

Uite ce oameni minunați avem în jurul nostru!

Despre Alexandra Calafeteanu

Alexandra Calafeteanu este un designer vestimentar deja consacrat, care s-a evidențiat mereu prin colecții care interpretează designul într-un mod mult mai aproape de artă și foarte departe de mainstream. Având la bază cunoștințelor sale în modă, o diplomă în Design Vestimentar, obținută la Universitatea Națională de Arte, București și un master în Fashion Design, dar și o adolescență sub semnătura picturii, Alexandra Calafeteanu este un translator al artei în vestimentație, trasând mereu noi linii designului vestimentar românesc.

Un eveniment marca MeridianPR!

Related Post

SOIREES DE LA MODE, un eveniment marca Alin Gălățescu Oh, ce eveniment frumos, ce invitați și cât talent am admirat în Sala "Le Diplomate" din cadrul Athenee Palace Hilton, unde a avut loc cea de-a 15-a ediție a show-ului SOIREES DE LA MODE, un evenime...
Esti ceea ce porti! Femeia indrazneata care sfideaza regulile. Alexandra Calafeteanu Atelier Esti ceea ce porti! Unul din cele mai mari avantaje in meseria de blogger este ca intalnesti constant persoane frumoase care au ceva de transmis, oameni talentati cu bucurie in suflet care isi iube...