Club_Mozart_173-1

Dezvoltarea emoțională și educațională a copilului meu este de departe principala preocupare ca părinte și nu doar a mea, ci a tuturor părinților pe care îi cunosc.

Ne dorim ce este mai bun și mai frumos, ne dorim pentru ei o viață lipsită de griji, ne dorim confort financiar evident, să fie relaxați și mulțumiți cu viața lor, nu-i așa?

Eu, recunosc că nu am cel mai sociabil copil, dar îmi doresc să am un copil echilibrat din punct de vedere emoțional. Alexia are o personalitate dificilă, leagă prietenii cu dificultate, nu se exteriorizează și nu iese în evidență. Preferă grupurile mici și are cel mult doi prieteni buni! ( ca să fiu scurtă… )

Am căutat de-a lungul timpului tot felul de metode prin care să o stimulez și să îi dau mai multă încredere. Am apelat la sport și așa frecventăm orele de gimnastică ritmică, o decizie foarte bună de altfel, am mai încercat anumite cursuri de dezvoltare personală, ba chiar participă și în cadrul grădiniței la ore de psihologie și artă muzicală care pe termen lung ar trebui să aibe efecte pozitive.

Ca părinți încercăm și testăm diverse variante până când copilul nostru își va găsi  „vocația”. Îmi doresc să trecem și prin module de actorie, care sunt convinsă că își vor pune amprenta într-un timp relativ scurt, toate aceste activități fiind percepute ca o frumoasă joacă cu efecte pe termen lung.

Cum poti prelucra personalitatea copilului prin joc si joaca?

Clubul Mozart ne propune teatrul!

Oferă-i de mic un rol pentru ca el să-și îndeplinească cu succes toate rolurile pe care va trebui să le interpreteze în anii ce vor urma. Copiii trebuie obișnuiți să dea glas propriilor trăiri încă de acum.

Fie că este mai emotiv, fie că are nevoie de mai mult timp să se obișnuiască cu ceilalti, la piesele de teatru puse în scena de Mozart, el va fi încurajat să își gestioneze rolul, iar prin joacă își va îndeplini cu succes misiunea. Adresat copiilor intre 3 și 10 ani, Teatrul Mozart încurajează inițiativa și înfrângerea emoțiilor, iar rezultatele nu se lasă prea mult timp așteptate.

Celebra actriță Ioana Chelaru, consacrata pentru vasta sa experiență acumulată în cadrul Teatrului Țăndarică, pune pe scena Mozart întreaga sa expertiză în lucrul cu cei mici.

Fiecare piesă de teatru și fiecare rol fac de fiecare dată apel la alte aptitudini și stimuleaza adaptarea celui mic la un nou context. Care este rolul în care se regăsește mai bine, cum reacționează în fața unui public necunoscut sunt întrebari care își vor găsi răspunsul pe scena Teatrului Interactiv Mozart.

Invață-l de acum sa fie fericit si impăcat cu propriile alegeri!