Mowgli (newcomer Neel Sethi) and Bagheera (voice of Ben Kingsley) embark on a captivating journey in “The Jungle Book,” an all-new live-action epic adventure about Mowgli, a man-cub raised in the jungle by a family of wolves, who is forced to abandon the only home he’s ever known. In theaters April 15, 2016. ©2015 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Să cauți strictul necesar și numai strictul necesar, mai uită de probleme și dispari! Să cauți strictul necesar e un dar! 

Jungle Book 2016

Vă mai amintiți aceste versuri? Eu nu le pot uita, fie ca este strictul necesar sau bare necessities, Jungle Book chiar este filmul copilăriei mele, pe care l-am văzut nu 1 dată, nu de două ori, de nenumărate ori în copilărie, apoi împreună cu Alexia în repetate rânduri 🙂

Am primit invitația pentru avanpremieră cu inima deschisă și cu multă bucurie, astfel că am pornit la drum pentru a fi alături de Mowgli în marea lui aventură din junglă.

Îmi era dor de acest băiețel curajos, Mowgli, de simpaticul și bătrânul Baloo, de protectoarea Raksha și de Bagheera, mai puțin însă de Shere Khan considerat o victimă a oamenilor ce are ca scop eliminarea puiului de om din junglă prin cele mai infiorătoare metode.

Iată că avem parte de una din cele mai emoționante povești din jungă, într-o ecranizare live-action marca Disney, cu o adaptare dinamică și impresionantă.

„Cartea Junglei” îmbină perfect acţiunea live cu animale şi medii CGI veridice, folosind tehnologie de ultimă generaţie şi tehnici de redare a poveştii revoluţionare, pentru a-i imersa pe spectatori într-o lume fermecătoare şi luxuriantă.

Părinții trebuie să știe că filmul Cartea junglei este o actualizare live-action, care are mai multe scene înfricoșătoare/intense care implică animale sălbatice amenințătoare. 

Mowgli îşi dă seama că nu mai este binevenit în junglă când fiorosul tigru Shere Khan care poartă cicatricile făcute de om, promite să elimine ceea ce el vede drept o ameninţare.

Forţat să-şi abandoneze singura casă pe care a cunoscut-o vreodată, Mowgli porneşte într-o călătorie captivantă de descoperire a sinelui, sub îndrumarea panterei devenită mentor Bagheera şi a ursului nonconformist Baloo.

Pe parcurs, Mowgli întâlneşte creaturi ale junglei care nu au chiar cele mai bune intenţii, printre care Kaa, un piton cu o voce seducătoare şi o privire care îl hipnotizează pe micul om, şi Regele Louie, care încearcă să-l convingă pe Mowgli să dezvăluie secretul înşelătoarei şi mortalei flori roşii: focul.

Eu m-am lăsat purtată de această poveste atât în momentele tensionante, cât și în momentele emoționante și da am plâns, nu ai cum să rămâi stană de piatră, filmul a reușit să transmită cu adevărat emoția, lupta pentru viață și pentru ceea ce este al tău.

Sunt curioasă cât durează să recunoașteți vocea bătrânului Baloo!

Mowgli e doar un băiat speriat, abandonat în junglă, care creşte într-o haită de lupi, în mijlocul celor mai de temut animale de pe Pământ.

În rolul puiului de om îşi face magistral debutul cinematografic Neel Sethi, un puşti de 12 ani, ales de producătorii Disney din 2.000 de adolescenţi:

“Neel a fost unul dintre ultimii puşti care au venit la probe şi când l-am văzut am simţit imediat că are calităţile emoţionale şi fizice necesare să îl joace pe Mowgli”, spune regizorul Jon Favreau.

THE JUNGLE BOOK

Felicitări, puștiule!

Filmul este superb și există clar acele mesaje puternice cu privire la importanța curajului, munca în echipă, de familie și prietenie.