picnic la palatul mogosoaia

Chiar dacă vremea încă ne mai joacă feste, oficial sezonul cald s-a deschis și este perioada perfectă pentru a ieși la picnic.

M-am îndrăgostit de Palatul Mogoșoaia în urmă cu câțiva ani când am ieșit la o plimbare într-o locație diferită față de clasicele parcuri din buricul capitalei.

Mi-am dorit să calc iarba la propriu și să mă simt ca într-o capitala europeană. Am căutat locul perfect pentru a ne simți bine cu mic cu mare și iată că am găsit. Pentru noi Mogoșoaia este oaza de relaxare atât în sezonul cald cât și în mijlocul iernii și poți afla în acest articol de ce.

Vă invit să admirați două poze de la prima noastră ieșire la Palat. Dacă vă întrebați eu ce faceam, vă spun sincer că făceam fotografii pentru că încă nu apăruse selfie, dar eram acolo în peisaj.

De atunci și până acum s-a mai schimbat câte ceva, eu am devenit blogger, Alexia are păr lung, iar domnul B a rămas fără păr și sper că nu suntem noi vinovate, în schimb are barbă.

O altă schimbare intervenită este fotograful, nu mai sunt eu, ci un profesionist care a imortalizat cadrele perfecte și le-a transpus în cele mai frumoase imagini.

Dacian- The Storyalist, este un artist și vă invit să îi descoperiți poveștile pe pagina lui de facebook.

Picnicul este din punctul meu de vedere cea mai bună alegere pentru cei ce doresc să petreacă o zi relaxantă alături de prieteni și familie, răsfățându-se cu preparate lejere și gustoase, îmbinând totul cu liniștea oferită de natură sau un sport ce poate fi practicat în aer liber.

Fie că vrei să citești, să joci volei, să te plimbi, să faci o ședință foto colorată sau pur și simplu să stai și să privești lacul, ieșirea la picnic în mijlocul naturii este o adevărată terapie.

Și pentru că suntem în prag de 1 mai, iar tradiția ne duce cu gândul la grătare, eu vă propun să schimbați meniul tradițional cu preparate mai încântătoare și mai elegante pentru coșul de picnic.

Tartele, deserturile la borcan, limonada, salatele și fructele vă pot face ziua mai gustoasă decât vă puteți imagina. Eu am ales:

IMG_7322

Uite cam cum îți poți încărca bateriile în loc să le descarci în locații aglomerate.

Îmbracă-te lejer, în culori deschise, fă-ți bagajul și fugi la picnic, primăvara asta se poartă bucuria și relaxarea în mijlocul familiei.

Și pentru că vorbim de ce se poartă, am ales să port un outfit Tommy Hilfiger, cu materiale ușoare și lejere perfecte pentru temperaturile de primăvară.

Voi ce locații preferate pentru picnic aveți?

picnic la palatul mogosoaia

Iată cum poți petrece o zi frumoasă cu un buget mic în care să acoperiți gusturile fiecăruia. Nici nu vă spun cum a ajuns Alexia acasă după această zi, în care a jucat bedminton 2 ore fără oprire…God, aștia mici chiar nu obosesc niciodată?

Foto credit: The Storyalist

Outfit: Tommy Hilfiger

Accesorii: Pandora

Il Passo Shoes

 

Related Post

ZIUA 27 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT ZIUA 27 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATDacă voi reuși să descriu această zi în cuvintele potrivite voi putea pune capul pe pernă liniștită și împăcată, mai ales după cele 3 ore de somn pe care le-a...
LOCURI DE SUFLET DIN ROMÂNIA Până să descoperim și să ne permitem vacanțe dincolo de granițe, cel mai mult am călătorit în țară. An de an mergeam pe plajă la Mamaia, iar când spuneai munte, ajungeam maxim până în Poiana Brașov....
Tarta cu ricotta si sparanghel Tarta cu ricotta si sparanghel Ideală pentru picnic așa cum am folosit-o eu, sau pentru masa de Paște de ce nu? Sau pentru o întâlnire cu prietenii, un motiv găsim noi să ne răsfățăm cu un blat d...