HIGH_SS16_ESSENCE_LOYALTY_01_No_Nose_Ring_RGB

Compasiune, Fericire, Loialitate și Prietenie, în jurul acestor cuvinte se învârte noua colecție PANDORA , plus  încă două noi bijuterii ESSENCE – o brăţară fixă bangle şi un colier mărgelat, ambele din argint 925. 

Când obișnuiesc să lucrez în afara casei, adica la mall, la o cafea, împreună cu alte prietene smart, să ne relaxăm lucrăm împreună, după ce ne îndeplinim o parte din task-uri, finalizăm cu inventarierea câtorva magazine din clădirea cu pricina.

De cele mai multe ori, câteva ore de muncă sunt răsplătite imediat după operațiunea de shut down a device-ului din dotare.

Fac cum fac și mai arunc o privire la Pandora, iar în această perioadă cu atât mai mult, având în vedere faptul că se apropie ziua mea și aniversarea nunții, mmm, ce de idei am că nici nu îndrăznesc să le pun în wishlist momentan.

Aș putea începe prin a sugera că îmi lipsește o brătară Essence și asta poate pentru că până acum nu m-a inspirat nimic. (a se citi printre rânduri, până acum)   #UnforgettableMoments

Pe măsură ce vieţile noastre devin din ce în ce mai solicitante, încercăm să ne reconectăm: cu noi înşine, cu cei din jur şi cu natura. Aceste dorinţe prind viaţă în noile talismane cu valori din PANDORA ESSENCE COLECTION: Compasiune, Fericire, Loialitate şi Prietenie.

Inspirate din natură, culorile liniştitoare şi modelele simbolice ale noii colecţii de talismane oferă calm interior şi echilibru într-o lume în continuă şi rapidă mişcare.

Inevitabil, când vine vorba de un cadou delicat mă duc cu gândul către brandul care mi-a dezvoltat obsesia pentru bijuterii elegante, lucrate manual, ce au la bază câte o poveste pentru personalitatea fiecărei femei.

Sezonul acesta vorbim despre Fericire și Prietenie.