salata cu ton si avocado

Astăzi am luat-o de la prima oră cu frunze peste frunze și nu numai.

În ultima perioadă am cam scăpat pe la dulciuri, am poftit nu zic nu, 1 dată, de două ori, până când am făcut o scurtă sesiune de shopping și am descoperit că nu se mai potrivesc mărimile.

Băi așa ceva nu se poate, acum 1 lună intram în alte litere din alfabet, acum ce doamne iartă-mă, au schimbat aștia ghidul mărimilor??

Nu, Dano, nu, asta vrei tu să crezi, doar că your ass is much bigger now, ca să zic așa. Pe cealaltă parte nici nu știu cum e mai bine, că acum tot am pretext că am rămas fără haine.

Glumesc, sănătatea înainte de orice!

Așa că am intrat la #NoSugarChallenge, cel puțin până la ziua mea, adică timp de 1 lună și îmi dau seama că organismul meu chiar cere toate ingredientele acestea sănătoase, dacă mă focusez în acest sens.

Salatele nu au lipsit niciodată din meniul meu, doar că acum le acord și mai multă atenție.

Am aruncat o mână de frunze în bol, peste care am adăugat:

  • 1 avocado tăiat cuburi
  • 1 conservă de ton (Rio mare 160 g)
  • suc de lămâie după gust
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de germeni de grâu
  • semințe de susan negru

Să nu exagerăm, că merge la fel de bine și fără semințe și fără germeni, daaar consumată ca atare, aceste ingrediente vor oferi senzație de sațietate și sunt și sănătoase pe deasupra.

Bună și la pachet, să nu aud comentarii vă rog! Dacă vrei să mănânci sănătos la birou, se poate, iar categoria de pe blog Lunchbox începe să prindă din ce în ce mai mult contur.

Nu uitați și de hashtagul #tucemanancilabirou, prezent pe facebook, sursa voastră de ispirație, vă aștep acolo să devenim o comunitate cât mai mare și mai frumoasă.

Cu mult drag, 

D

Related Post

Bruschete cu avocado, ou si prosciutto Mă întreba cineva acum un timp: „Auzi, dar tu gătești toată ziua, nu?  Că eu nu am deloc timp să fac din bunătățile care le postezi...” Păi ce să zic, face parte din meserie ca să zic așa, să găt...