Campari Tonic 1

Unul din primele cocktailuri pe care le-am descoperit acum câțiva ani avea la bază Campari și era completat cu suc de portocale.  Mă rog, oferta nu era chiar atât de variată ca în ziua de azi.

Ca să zic așa, pe vremea mea, nu era maică decât Campari Orange. 

Nunți, botezuri și meniuri de pretutindeni au la ofertă Campari Orange, făcute după cât îl lasă inima pe barman.

Cred că am combinat acest aperitiv în multe variante pentru a găsi combinația care îmi place cel mai mult și cu ocazia asta vreau să împărtășesc cu voi că nu doar cu suc de portocale se potrivește, ba chiar s-ar putea să descoperi un gust mai deosebit încercând și alte variante.

Campari Tonic

  • campari
  • apă tonică
  • felii de limetă/ portocală
  • gheață din belșug

Cu o rețetă relativ simplă, fiind compus din Campari, apă tonică, multă gheață și o felie de lime, Campari Tonic se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, fiind pretextul modern al reuniunilor cu prietenii.

Cocktailul Campari Tonic are un gust îndrăzneț, puternic, calibrat de o nota proaspătă și răcoritoare și reprezintă provocarea celor aflați în căutarea unor experiențe inedite.

Este cocktailul destinat celor care apreciază aventura simțurilor într-o lume extravagantă și care pot ține pasul cu moda ajungând să dicteze tendințele.

Nu vă opriți doar la băuturi, Campari poate da un gust aparte deserturilor care au la bază fructe, eu am marinat căpșune cu un strop de campari și suc de limetă. Mango tras la tigaie cu campari și adăugat peste diverse cheesecake-uri este la fel de impresionant.

Campari Tonic

Să dăm startul petrecerilor în aer liber acum că avem toate ingredientele necesare!

Puteți încerca și următoarele combinații:

  1. campari, mentă, zahăr brun, lime și apă minerală
  2. campari, apă minerală și felii de portocale
  3. campari, suc de grapefruit și felii de portocală

Have fun!