13226721_1356799254347182_3381424347471332161_n

Celebra americancă vine pentru prima data în România la invitația DO GOOD ACADEMY în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România.

Este o ocazie excelentă pentru toți cei care își doresc mai multe informații despre un stil de viață sănătos. Cred că poate fi o întâlnire utilă pentru toate categoriile, nu trebuie sa ai o alimentație raw ca să înveți cât mai multe despre cum să combini alimentele crude.

Mimi Kirk a cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan, iar acum le promite românilor o întâlnire memorabilă. 
„La 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume” – Mimi Kirk.
Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan.
Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvențională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecția de vinuri organice compatibile.
Este ocazia unică să guști mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”.
„How to Live Raw in Romania”, cu Mimi Kirk, este un eveniment unic pentru toți cei care își doresc să învețe să trăiască sănătos! Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la București sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro
Un eveniment susținut de Asociația Vegetarienilor din România și The Code.

Ne vedem acolo,

Să aveți zi frumoasă!