Look 16

Din motive mai mult decât personale și medicale, je, Daniela de la Food for your soul, voi fi mai îmbrăcată vara decât iarna, motiv pentru care sunt convinsă că voi stârni comentarii, dar așa bine e de când am învățat să nu îmi pese, dar și mai bine este când descoperi colecțiile noi din magazine și realizezi, la naibaaa, aștia au scos dupa chipul și asemănarea mea colecția de Primăvară-Vară!

Rochii lungi și delicate, un must have al acestui sezon, evident și al garderobei mele, bumbacul și inul sunt cuvinte cheie ale colecției.

Tema marinărească este caracterizată de elemente ale marinei militare: ancora, vele, dungi în culori și dimensiuni diferite. Combinațiile clasice sunt modernizate prin utilizarea nasturilor care redefinesc silueta puloverului și scot din anonimat pantalonii și tricourile.

Tricotajele, care joacă un rol-cheie în colecțiile STEFANEL, sunt reprezentate prin volume confortabile, alură romantică și influențe etnice. Totul este înfrumusețat cu texturi și culori originale, care păstrează întotdeauna o notă feminină.

Este incredibil cum funcționează asupra unei femei chiar și numai gândul la o sesiune de shopping. Să dispară ea durere de cap, doar admirând imaginile prezentate, e clar, suntem speciale, de aceea merităm elementele cheie ale colecției, dantela de bumbac, muselina, plumetis, inul și unele fire naturale noi, precum cânepa delavè.

Colecția STEFANEL Primăvară/Vară 2016

Sărbătorește o feminitate romantică și delicată, de inspirație victoriană reintrepretată într-un stil modern; colecția este un omagiu adus poeziei și dorinței de visare.

Detaliile definitorii ale sezonului sunt caracterizate de o delicatețe aparte: dantele, flori, transparență, volane și decolteuri.

Și acum să mai zică cineva că e ușor să mergi la shopping? Nu, de aceea nu este, pentru că atunci când sunt prea multe lucruri care ți se potrivesc, nu te poți decide!

Să aveți spor,