Gymboland-Bucuresti-Mega Mall (4)

Oare câți copilași pot trece pe lângă un loc de joacă fără să își dorească măcar o oră în interiorul unui tărâm magic?

Personajele din basme, ultimele tehnologii în materie de entertainment educaţional ce stimulează creativitatea şi sistemul premium de siguranţă asigură supremaţia Gymboland în domeniul spaţiilor de joaca educaţionale.

Siguranţa copiilor, dezvoltarea creativităţii şi accentul pe educaţie sunt direcțiile în jurul cărora se desfăşoară politica Gymboland.

Fie că vor prefera fascinanta lume a carnavalului sau că vor fi tentaţi să experimenteze o realitate miniaturală exersând rolurile părinţilor, la Gymboland fericirea copiilor este nelimitată şi necondiţionată.

Gymboland-Bucuresti-Promenada (6)

Fantezia, copilăria şi magia sunt puse în valoare de labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de căţărat cu trasee de dificultate diferite, de carusel, arena de sărituri sau de jocuri activate prin senzori de mişcare. Toate preferinţele celor mici, dar şi exigenţele celor mari sunt îndeplinite cu succes.

Gymboland-Bucuresti-Mega Mall (13)

Diversitatea activităţilor oferite de Gymboland, de la structuri modulare până la panouri cu ecrane tactile, stimulând nu doar motricitatea, ci şi abilităţile cognitive, configurează un univers pregătit pentru micii exploratori şi cuceritori.

Gymboland, este un promotor al conceptului de joc educaţional, oferindu-le celor mici toate metodele creative şi instrumentele necesare pentru stimularea imaginaţiei şi accesarea tuturor simţurilor.

Gymboland-Constanta-City Park (1)

Alexia este un copil timid și cu greu testează astfel de încăperi, însă abia aștept să vă povestesc prima experiență de la Gymboland, din punctul ei de vedere și nu al meu, deși tărâmul magic pe mine mă convinge de fiecare dată, recunosc că m-aș putea integra într-o lume fascinantă a carnavalului.