Croatia 1

Vacanța, cuvântul magic care declanșează o stare de excitație, iar de cele mai multe ori parcă nici nu mai contează destinația, doar gândul că vei fi în concediu, iar dacă mai și discutăm de o destinație impresionantă atunci subconștientul tău va face planurile pentru tine, mai ales dacă ai o agenție de turism care a rezolvat restul problemelor, tu ocupă-te doar de formalități.

Cred cu tărie că m-aș putea obișui să stau sub umbrelă jumătate de zi, să inventariez magazinele în cealaltă jumătate și să mă delectez cu cât mai mult experiențe culinare, mai pe scurt m-aș putea obișnui să trăiesc tot într-o călătorie, din țară în țară.

Până voi ajunge la acest nivel, am să mă trezesc din vis să pot continua acest articol despre o destinație unde sper să ajung cât mai curând, CROAȚIA, țara cu peste 1200 de insule.

Croatia 2

Situată la doar 90 de minute de zbor de România, această țară este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa. Croaţia se poate lăuda cu minunate bogăţii naturale şi culturale, fiind o destinație de vacanță încântătoare ce merită descoperită.

Croaţia are peste o mie de insule şi insuliţe, o mare curată, văi şi plaje de vis. Chiar dacă unele dintre ele nu sunt locuite, majoritatea insulelelor adriatice oferă posibilităţi de cazare impecabile și un potențial turistic dezvoltat, care poate satisface absolut orice preferinţă: de la insule turistice, sporturi acvatice şi scufundări, până la insule izolate sau cu petreceri 24 de ore din 24.

Recunosc că îmi este greu să mă ocup de vacanțe, dacă nu am un amic meticulos, se simte el cu musca pe căciulă fix acum pentru că citez: „mă citește”, nu pot să mă implic căutând oferte, bilete de avion/ cazare/review-uri…

De fiecare dată când am luat o vacanță, am apelat la o agenție căreia i-am transmis doleanțele și bugetul, apoi am achitat factura. Vezi, inginerică ce simplu e să suprinzi! WOW! 🙂 (si eu te iubesc)

Dacă ești în pană de idei pentru ziua mea, hai să îți dau un sfat și un contact, nu e musai anul asta, dar e bine de știut că:

Pentru această vară, Paralela 45 aduce noi oferte de zboruri charter către Croația. Conform European Best Destinations, plajele din Croația au fost votate cele mai frumoase din Europa, așa că tour-operatorul Paralela 45 a pregătit prețuri speciale pentru charterele cu plecări săptămânale din București.

Ia uite, iubire ce avem noi aici! Pam-pam

Discounturi pentru charterele cu plecare din București

Reprezentanții tour-operatorului Paralela 45 au remarcat un apetit crescut pentru ofertele first minute și early booking, așa că au pregătit discounturi speciale și către destinația cea mai votată de europeni.

(mă întrebi și pe mine înainte, știi că te surprind pe tine de ziua mea, pentru că aniversarea nunții noastre este mai importantă)

Croatia 3

Să aveți vacanță de vis!

Vă pup cu drag,

D