13230263_1356484984366671_6863696353543973493_n

Chef Adi Hădean a surprins cum știe el mai bine la una din cele mai cunoscute conferințe dedicată bloggerilor, Digital Divas, unde colțul Häagen-Dazs a fost cel mai vizitat de către dive și cei pasionați de artă culinară.

Chef Adi Hădean le-a pregătit celor prezenți un plating minimalist, în care înghețata Häagen-Dazs a fost în centrul atenției.

“Câțiva picuri de fructe, niște petale de flori, condimente alese cu inima. Nimic mai mult. Nu-i atât de complicat să scoți în evidență o înghețată care e deja foarte bună. Un joc de culori și texturi care pe unii i-a surprins, pe alții i-a fascinat, dar nu le-a dezamăgit papilele gustative. Cred că am reușit să stârnesc creativitatea celor prezenți și să-i provoc să experimenteze cu înghețata Häagen-Dazs.”, a explicat chef Adi Hădean.

Asta a fost partea cea mai dulce din cadrul conferinței și vreau să felicit și fetele de la Creative Ideas care demontrează de fiecare dată că sunt o echipă cu adevărat creativă.

Adrian Hadean for HaagenDazs @ Digital Divas 2016-87

Cum am vazut eu Digital Divas, in doua vorbe

În data de 20 mai 2016 a avut loc unul din cele mai așteptate momente ale anului, care s-a desfășurat la Palatul Bragadiru, locul unde s-au premiat cele mai bune blogguri de fashion/beauty/lifestyle.

Nu aș putea oferi prea multă informație despre cum s-a încheiat ziua la Palat, sunt bloguri mai mari care au făcut deja asta la într-o manieră profesională, pe baza mai multor informații și experiență, eu am participat doar la o parte din conferință, din motive educaționale ale copilului.

Pot doar să îmi las o scurtă părere despre ideile cu care am plecat de acolo chiar și în cele câteva ore petrecute în mijlocul vedetelor din blogosferă:

  • În linii mari se vorbește despre autenticitate, însă succesul la marea majoritate este construit tot pe o imagine fără a avea legătură cu realitatea. Așa o văd eu ca un începător timid dar autentic.
  • Se vorbește despre personal touch, pe bune? Foarte puțini cei ce nu au uitat că blogul asta înseamna de fapt experiență personală bazată pe întâmplări și trăiri personale din viața de zi cu zi. Mă rog, trecem peste acest aspect.

În afară de câteva nume cunoscute pe care le apreciez enorm și care sunt un exemplu în primul rând datorită anilor de muncă, am dat peste multe bla bla-uri și din proprie experiență spun că drumul acela către succes pe care vor unii să îl transmită publicului și celor aflați la început de drum este mult prea cosmetizat și ireal. Iar cu această frază mă pot descuraja chiar și pe mine care sunt unul din cei mici, dar eu îi dau înainte oricum.

Promit la anul să stau mai mult, dacă merită…

Sanatosi sa fim, 

Cu drag,