PAN_PR_HS16_SPS_HOLIDAYFUN_01_RGB

Săptămâna bună se cunoaște de dimineață, iar eu m-am trezit cu gândul la acest post, pentru că oficial am intrat în sezonul călduros și este un moment bun să ne accesorizăm cu cele mai noi modele de bijuterii de la Pandora.

Îmi place la nebunie faptul că fiecare colecție păstrează elementele delicate cu care Pandora s-a lansat de la început și este un alt motiv pentru care îmi place să primesc aceste bijuterii.

 

Să ai o brățară completă în această nuanță este ca și cum ai fi în vacanță permanent, nu degeaba unul din talismanele din noua colecție poartă denumire de Picătură Strălucitoare albastru-verzui, care îți amintește de culoarea turcoaz a mării.

Pietrele prețioase tăiate cu măiestrie creează texturi și lumini atrăgătoare, iar stelele de mare strălucitoare prezintă o scenă fantastică în miniatură a vieții subacvatice.

Tot în aceeași colecție se regăsesc florile orientale, valuri de frumusețe și lotus legendar.

Valuri de frumusețe. Sclipirea specifică mării se regăsește în inelul statement Ocean strălucitor. Pietrele prețioase de culoarea mentei îl împodobesc ca niște picături de apă strălucitoare, ondulate precum valurile, generând lumini și adâncimi spectaculoase.

Flori orientale. Delicați și înfrumusețați în detaliu cu petale sclipitoare, încrustate, cerceii și inelul Floare Orientală reprezintă simbolul florilor micro, cu influențe din Orientul Îndepărtat.

Lotus legendar. Pandantivul Floare Orientală reflectă cel mai bine imprimeul floral tradițional asiatic. Floarea lotus pare „ștearsă” de o ploaie tropicală datorită emailului diafan, roșu aprins.

 

Mai întreabă careva de ce sunt cozile infernale la Pandora?

Își spun eu, pentru că nu ai cum să greșești, orice cutiuță Pandora îi vei oferi cadou, cu siguranță că îi vei pune zâmbetul pe buze. Evident, goală să nu fie! 

Sunt convinsă că acest brand este și bucuria bărbaților în egală măsură cu cea a femeilor, iar dacă statul la coadă este singura ta problemă, gândește-te cum era când colindai tot mall-ul și tot degeaba. 🙂