hamburger BIKE

Dacă până acum nu mi-a reușit o rețetă cu burger care să merite a fi scrisă cu pasiune, este clar că nu mă pricep, dar măcar am încercat să îmi fac omul fericit, ah iar acum înțeleg de ce nu a fost mulțumit, pentru că ai mei aveau la bază o cereală, pe numele ei de scenă quinoa.

Gata, știu acum, burgerul cel mai bun este cel cu carne, făcut pe grătar și musai să ocupe un loc de cinste într-o chiflă pufoasă, împreună cu alte ingrediente. Cel puțin, de la distanță analizând, asta am observat la ultima petrecere la care am participat, unde am găsit, ce credeți? Bicicleta care face hamburgeri.

În data de 6 iunie – Compania Jubile Catering a lansat pe piață o serie de produse cu un nou concept creativ în cadrul petrecerii White Garden Party, unde au fost prezentate inovații precum bicicleta care face hamburgeri sau Ice Cream Bike.

Produsele Hamburger Bike, Ice Cream Bike, Candy Bike, Salad Bar sau Lemonade Bar fac parte din noua strategie de catering pe care Jubile o propune în premieră, în România.

În cadrul petrecerii de grădină, care a avut loc pe acorduri de harpă și în lumina efectelor de magie realizate de iluzionistul Andrei Gîrjob (cel mai mișto magician ever!), inovațiile Jubile Catering au demonstrat că sunt noua tendință în materie de organizare de evenimente.

Eu sunt cea mai mare susținătoare a petrecerilor organizate acasă, iar dacă te poți lăuda cu o curte generoasă, cu atât mai mult recomand party pe plan local.

Jubile Catering

George Ciaușu, manager Jubile Catering, o spune mai frumos decât am făcut-o eu și are toate ingredientele necesare pentru ca petrecerea ta să fie una memorabilă:

“Credem în idei simple, dar frumoase și de impact. Tindem către petreceri cu elemente inovatoare, care să surprindă și să fie memorabile. Pentru aceasta avem un departament special de research& development care se axează pe dezvoltarea conceptelor inedite. Petrecerile trebuie să stârnească emoții, dar și să susțină celelalte paliere: culinar, estetic și funcțional”

Hamburger Bike,  are o autonomie de opt ore, timp în care bucătarul Jubile Catering gătește diverse combinații de carne. Dotată cu o plită pe care sunt gătiți burgerii din vită sau curcan și o stație unde preparatul poate fi personalizat după gustul invitaților, Hamburger Bike are toate premizele unui produs de succes.

Dacă domnul a pedalat la hamburgeri, domnișoara din dotare a pedalat la maxim la Candy Bike, atât de mult încât a continuat și pe parcursul nopții dar a avut și inspirație pentru momente de magie!

img_8239

Petrecerile de neuitat se poartă dintotdeauna 🙂

Trebuie să recunosc ca aștept bicicleta care face smoothie și folosește semințe de tot felul, trebuia să o spun 🙂

Hai să aveți petreceri de vis!

D