smoothie cu polen

Din toate câte puțin am avut în borcanul cu pricina. Asta este salvarea zilelor în care nu am timp pentru alte preparate mai consistente, dar chiar dacă este doar o simplă băutură, nu duce lipsă nici de proteină, nici de grăsimi sănătoase.

Polenul obișnuiam să îl consum dimineața pe stomacul gol, dizolvat în sucul de la 1 lămâie și completat cu apă, pe parcursul a 3 săptămâni. Aceasta este cura mea pentru o mai bună imunitate, pe care o țin de două ori pe an (primăvara și toamna).

Îndrăznesc însă să îl folosesc și în alte combinații, iar smoothie este o alegere corectă (zic și eu).

Am combinat:

  • 1/2 avocado
  • 250 ml lapte de ovăz (sugar free)
  • 1 linguriță polen crud (de la congelator)
  • 1 lingură semințe de cânepă
  • 1/2 linguriță turmeric

Toate cele de mai sus au fost băgate la blender pentru câteva secunde, din blender în pahar și din pahar în stomac.

Evident că laptele este la alagere, recomandarea mea se îndreaptă către cele fără adaos de zahăr, idel ar fi să fie preparate în casă.

Vă invit să îndrăzniți mai mult și să vă folosiți de superalimente pentru astfel de băuturi, pentru a le transforma cu adevărat în alegeri sănătoase și nutritive.

Cu drag,

D

Related Post

Smoothie cu cocos si seminte de canepa Smoothie, am mai spus despre aceasta bautura cat de mult imi place. Este minunat sa iti poti combina ingredientele preferate si aromate intr-un singur pahar. Aromele venind la pachet cu vitamine s...