IMG_9596

Doamnelor, domnișoarelor, dar mai ales domnilor, mă simt onorată și extrem de fericită să împart cu voi cele mai noi bijuterii ce își vor face apariția în magazinele Pandora.

Colecțiile au fost prezentate într-un locație spectaculoasă, în perfectă compatibilitate cu decorul, fiecărui anotimp fiindu-i atribuită colecția potrivită.

Atelier Florens, un loc de poveste, a fost locația ce a găzduit evenimentul, un garden party cu muzică live, sushi bar și un candy delights rafinat.

Colecția de Toamnă PANDORA retrezește frumusețea unei epoci apuse și face referire la tradițiile medalioanelor perioadei victoriene. Aceste bijuterii încapsulează o estetică vintage modernizată. Formele geometrice și design-ul pieselor statement care pot fi purtate în mai multe moduri fac această colecție foarte personală.

Luminoasă și elegantă, Colecția PANDORA Rose care se lansează pentru prima dată în România, prezintă un amestec unic de metale pentru a capta și exprima stilul personal cu ajutorul frumoaselor bijuterii romantice în nuanță de roz.

Temele principale ale colecției sunt: iubirea și viața.

Frumusețea vintage, creațiile elegante, atemporale, cu motivele iubirii și naturii strălucesc cu nuanțe de roz pentru a spune povești despre dorințele și speranțele fiecăreia dintre noi.

Frumusețea cosmică a unei galaxii argintii și luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate în bijuteriile din noua Colecție de Iarnă PANDORA.

Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emană magia Crăciunului și jocuri de lumini extrodinare oferă strălucire constelațiilor și modelelor de gheață în moduri inovatoare, care îți taie răsuflarea.

Am câteva preferințe deja, iar prima poza inserată în articol vorbește de la sine, este cu siguranța un accesoriu pe care mi-l doresc și pe care sunt convinsă că îl voi primi într-un moment potrivit, cu atât mai mult cu cât face parte din colecția de iarnă.

13738069_1017577525024815_8113749366440108323_o

Au fost flori, bijuterii spectaculoase și unice, bijuterii de fete și mulți invitați care au admirat și probat în avanpremieră bijuteriile, pentru că suntem #UniqueAsWeAre și conturăm împreună #UnforgettableMoments pentru #PandoraRomania alături de o echipă de fete minunate #RanEventsComm.

Cu drag,

D