DSC_2533

Lumea din jur nu poate trăi fără cele 3 întrebări de viață și de moarte sau cel puțin asta am observat eu de-a lungul timpului.

Când te măriți?

Eu mă declar un caz fericit, care s-a măritat devreme evitând sutele de întrebări din toate direcțiile „ și, pe când nunta?”, ei bine la mine a fost situație inversă ”cum naiba să te măriți așa tânără?”

Uite așa bine, am fost aproape măritată în cei 7 ani de relație cu fostul, încât a mă mărita de-adevăratele cu omul potrivit nu mi se pare nimic SF.

Eu întreb acolo unde am de cununat, să ne înțelegem! (apropos, caut și eu un bărbat bine, deștept, pe cal alb, cu câteva palate în lume, cu puțină bărbiță, elegant, fără vicii… etc, pentru viitoarea fină

Decât să te măriți de drag, mai bine te apuci de alte sporturi extreme. Căsnicia are nevoie de o oarecare compatibilitate între două persoane care ideal ar fi să privească și în aceeași direcție.

Și copilul, când l-ați programat?

Este următoarea întrebare după ce ai reușit să te măriți. La început pare firească această curiozitate, însă nu este deloc o întrebare pertinentă în cazul cuplurilor care sunt deja de mulți ani împreună și cu toate astea copilul nu mai apare.

Unii nu își doresc pur și simplu, iar la alții nu apare din motive doar de ei știute, iar tu să devii o moară stricată nu faci decât să creezi situații neplăcute și să intervină distanța. Dacă cineva te consideră demn de o explicație, cu siguranță o vei primi!

Băi, dar dacă ai deja un copil, este imposibil să scapi de:

Nu mai faci unul???

L-aș fi făcut cu cel mai mare drag și nu refuz ideea de a aduce încă un membru în familia Niculicea, dar dacă nu este și evit să răspund acestor întrebări, înseamnă că este cazul să înțelegi că nu se mai poate.

Prefer să mă bucur de ceea ce am în prezent, fără planuri și fără regrete, ceea ce vă doresc tuturor.

b13df28e-3171-49c3-97f1-79356b0934fc

Nu am niciun regret, m-am măritat când am simțit și am devenit mamă la 24 de ani pentru că așa a fost să fie, pentru că dacă l-aș fi programat nu cred că ar mai fi apărut, din motive pentru care nu va apărea al doilea.

Trăiește fără regrete, este cea mai mare realizare!

Trăiește în prezent și lasă gândurile negative în concubinaj de ce-urile. Tot ceea ce se întâmplă este rezultatul acțiunilor și gândurilor tale, astfel încât ar fi bine să ai grijă ca ele să fie pozitive și pline de recunoștință.