webstock-awards-2016

Se întâmplă an de an cu ajutorul echipei Evensys și în parteneriat cu Vodafone și este cunoscută ca cea mai importantă conferință din social media, unde speakeri cu impact și cu bogată experiență vin să ne împărtășească sfaturi, idei și practici de succes pentru o mai bună comunicare și promovare în media.

Dacă anul trecut l-am avut pe Cabral Ibacka, blogger și realizator TV alături de directorul general al Enel Romania, domnul Michele Grassi sau Cornel Ilie de la Vunk, precum și alte nume cu impact, anul acesta se anunță cel puțin la fel de interesant.

Adrian Hădean, Dana Rogoz și George Buhnici, sunt doar 3 nume din multe altele la fel de interesante ce vor fi alături de noi pe data de 30 septembrie la JW Marriot Bucharest .

Dacă nu ai reușit să te înscrii dar îți dorești să nu pierzi niciun detaliu din conferință, este bine de știut că aceasta va putea fi urmărite live, direct pe site-ul webstock.

Nu rata cea de a noua ediție Webstock, cu atât mai mult cu cât încă se mai fac înscrieri!

webstock-2016

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Ne vedem pe 30 septembrie!

img_2099

Cu drag, 

D

Related Post

Cum a fost la Webstock 2016 Ca să fiu sinceră, în primul rând pentru mine a fost cea mai importantă ediție, pentru că am îndrăznit pentru prima oară să înscriu un proiect care surprinzător a reușit să ajungă până în gala Web...