webstock 2016

Ca să fiu sinceră, în primul rând pentru mine a fost cea mai importantă ediție, pentru că am îndrăznit pentru prima oară să înscriu un proiect care surprinzător a reușit să ajungă până în gala Webstock. Este vorba despre #tucemanancilabirou, un proiect care a început în urmă cu câteva luni bune și care și-a propus să vină cu idei simple și rapide pentru cei ce consideră că a mânca ceva la birou nu depășește conceptul de junk-food.

A fost o surpriză pentru mine să îmi regăsesc proiectul printre finaliști, de aceea pot spune că a fost un adevărat câștig, iar acum am mai multă încredere în mine să merg mai departe.

img_1627

img_1629

Webstock

După cum am mai scris în alte două articole de pe blog, Webstock este una din cele mai importante conferințe din social media, unde speakeri cu impact și cu bogată experiență vin să ne împărtășească sfaturi, idei și practici de succes pentru o mai bună comunicare și promovare în media.

Cel care a venit cu un puternic impact anul acesta, din punctul meu de vedere a fost Howard Dell, o prezență de la care am avut ce învăța înainte de orice, un exemplu de viață despre cum să nu te oprești, să nu renunți la visul tău, să mergi mai departe indiferent de obstacole.

Nu aș putea să îl descriu în cuvinte așa cum merită, pentru că știu că nu mi-ar reuși, dar am să vă las câteva imagini pentru a înțelege mai bine.

Îniante însă aș vrea să vă mai spun că Howard Dell, a participat în septembrie 2016,  la Balcaniada Veteranilor, unde a câștigat pentru România 5 medalii!

webstock 2016

webstock 2016

webstock 2016

 

Problemele de sănătate nu l-au oprit după cum se observă, un transplant și 17 operații nu i-au pus frână, iar pentru mulți din cei prezenți la Webstock, Howard a fost o prezență memorabilă.

Alte discuții…

S-a mai vorbit despre Snapchat, Facebook, Instagram, LinkedIn și cum ajută toate aceste rețele să adunăm o comunitate cât mai mare în jurul nostru ca bloggeri, sau cât de necesare sunt unui brand.

„Ținând cont de interesul românilor pentru  Spanchat, ne așteptam ca tot mai multe branduri să introducă și această aplicație în strategia lor de comunicare”, a declarat Andrei Canda, Managing Partner, iSense Solutions.

Nu l-am ratat pe Adi Hădean nici de data asta, o altă prezența minunată care aduce informație la o astfel de conferință, informație de calitate și nu clișee.

În aceeași ordine, m-am bucurat să îl descopăr pe George Buhnici, fiind pentru prima oară când am avut ocazia să îl ascult la Webstock, a transmis ceea ce trebuie în câteva fraze și cu siguranță este un exemplu.

Ebook

Foarte importantă latura fiscală pentru bloggeri, de aceea dacă blogul tău este o sursă de venit sau intenționezi  să pornești propria afacere, atunci de mare ajutor îți va fi acest ghid fiscal/ ebook, un ghid ce vine cu răspunsuri la multe din întrebările tale și te va ajuta să te organizezi mult mai bine în relația cu brandurile.

Echipa Evensys a reușit ca de fiecare dată să surprindă cu organizarea și să adune într-un singur loc tehnologia, bloggosfera, agențiile de PR și alți specialiști în domeniu, iar eu le mulțumesc pentru că mi-au oferit statutul de blogger acreditat și în această ediție.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 10 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing &Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii,HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă Webstock, stai cu ochii pe Evensys și nu rata următoarea ediție unde abia aștept să ne cunoaștem 🙂

webstock 2016

webstock 2016

Cu drag, 

D

Related Post

Webstock 2016, cea mai așteptată conferință din social media Se întâmplă an de an cu ajutorul echipei Evensys și în parteneriat cu Vodafone și este cunoscută ca cea mai importantă conferință din social media, unde speakeri cu impact și cu bogată experiență vi...