Umblă o vorbă în ultima vreme ca a apărut un nou produs revoluționar pentru îngrijirea capilară.

Părul are nevoie de atenție deosebită fiind supus zilnic atât factorilor externi cât și factorilor interni ce îi pot afecta strălucirea și textura.

Deși folosesc un produs dermatologic pentru dermatită, nu o dată am fost în situația în care am căutat produse special concepute pentru a stopa căderea părului și pentru a stimula regenerearea acestuia, sarcina fiind una din cauzele care mi-a dat bătăi de cap.

Sezonul friguros, dar și perioada de vară accentuează starea precară a firelor de păr, de aceea și pe timp de vară este extrem de important ca părul să fie îngrijit cu produse speciale.

Ce mi-a atras atenția la gama Parusan este substanța activă „AnaGain™, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, premiată la nivel internațional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului, stimularea creșterii firelor noi de păr și în combaterea îmbătrânirii acestuia.

Must have-ul noului sezon: părul puternic, strălucitor și sănătos

În cadrul testelor clinice complexe pe un eșantion reprezentativ din rândul femeilor, s-a observat că, după o durată a tratamentului de numai trei luni, gama Parusan previne semnificativ căderea părului și ajută la accelerarea creșterii numărului de foliculi de fire de par în cadrul fazei active (anagene) de creștere, rezultat ce influențează direct îndesirea părului.

Parusan, aliatul părului tău în fiecare zi

Parusan, formula premium, unică, completă de îngrijire a părului destinată femeilor, se laudă că are la bază numai ingrediente de calitate superioară precum:

  • biotina
  • L-arginina și
  • vitamina E

Ingrediente ce asigură în mod direct aprovizionarea cu substanțe nutrive concentrate la nivelul scalpului și a rădăcinii firului de păr.

Destinat părului rar și în cazul pierderii difuze a părului, Parusan – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – acționează în 3 direcții simultan:

  • Stimulează circulația la nivelul scalpului
  • Favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive
  • Reduce căderea părului și accelereaza faza de creștere a părului

Tratament și mod de aplicare:

PARUSAN® Șampon Stimulator:

Utilizare: Se aplică pe scalp și se lasă să acționeze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clătește cu o cantitate mare de apă. Pentru utilizare zilnică.

PARUSAN® Tonic Energizant

Utilizare: Se aplică ușor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clătește, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obișnuit. Pentru o formulă completă, se folosește împreună cu Parusan Șampon Stimulator.

NU uitați însă că o alimentație echilibrată, bogată în legume cu conținut ridicat de vitamina C, sau grăsimile benefice ce se regăsesc în pește sau ulei de cocos sunt alimente esențiale pentru a preveni aceste probleme.

Hidratarea joacă un rol la fel de important pentru menținerea sănătății firului de păr, iar măștile preparate din ingrediente naturale sunt un răsfăț secundar cu numeroase beneficii pentru podoaba capilară.

Cu drag,

D