afis-elisabeta-final-01

PAM PAM – teatru muzical educativ pentru copii prezintă spectacolul La școală este ca-n povești!

Te-ai gandit vreodată că cele mai frumoase povești pot fi transpuse cu ajutorul muzicii și al dansului, în povești de teatru muzical? PAM PAM trupa de teatru muzical educativ pentru copii pune în scenă cu un concept creativ și unic de spectacol, în care cei mici se distreaza – cântă și dansează, la finalul cărora rămân și cu adevărate lecții despre viață.

Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:00 la Teatrul Elisabeta, Pia, Vio si Kito vor să îi convinga pe cei mici și pe cei mari că La școală este ca-n povești!”.

Cel mai greu de convins se pare că va fi Împăratul Lenevilă, care, chiar dacă este încoronat cu mult fast credea că școala este frumoasă doar pe dinafară. Astfel, până vine doamna învăţatoare, împreuna cu micii spectatori Pia, Vio și Kito vor construi în sala de clasă o poveste despre Împăraţia Invaţaturii. Bufoni vor fi Pam-Pam și Bum-Bum, două mascote drăgălașe.

Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio si Kito aduc în scenă nu doar exuberanța și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Perinița, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța cu multă rabdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Trupa PAM PAM compusă din Pia, Vio si Kito, alături de Pam-Pam și Bum-Bum sunt cinci prieteni foarte simpatici și pusi pe joacă.

Prietenia celor cinci personaje este un model pentru toți copiii mari (părinții) și copiii mici. Pe scenă aduc bucurie, poftă de viață, entuziasm și optimism. La spectacolele trupei PAM PAM, părinții devin copii și trăiesc alături de cei mici aventura unor spectacole muzicale educative de excepție.

Pia este reponsabilă cu pianul, Vio cu vioara și Kito cu chitara, iar alături de ei sunt Pam-Pam și Bum-Bum, un pinguin și un urs panda, două mascote jucăușe care îi insoțesc în aventurile muzicale. Povestea PAM PAM începe cu Daniela Daisy Toma, “mamică” acestui proiect.

Am locuit o perioada buna de timp in America și mi-am dat seama cât de importante sunt show-urile mari, atât pentru adulți cât și pentru copii, cât de multă bucurie aduc în sufletele lor și m-am gandit să creez și să implementez un concept de spectacol de teatru muzical, la fel ca cel de pe Broadway, dar în România. De la idee s-a trecut la scris scenariile spectacolelor, la compus și orchestrat melodii, la înregistrarea cântecelor alături de voci cunoscute, precum Luminița Anghel, Mediana Vlad, Cătălina Cartan dar și de copii talentați, la confecționarea costumelor și pregătirea coregrafiilor. O muncă în echipa care a adus pe scenă trupa PAM PAM!”

În prezent, în repertoriul trupei de teatru muzical educativ pentru copii PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical “La școala este ca-n povești” și “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”. Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți.

Biletele pentru spectacolul de sâmbăta 5 noiembrie, se pot achiziționa de la casa se bilete a teatrului Elisabeta și online de pe www.teatrulelisabeta.ro. Pret bilete: 25 si 35 ron. Spectacolul este recomandat copiilor începând cu varsta de 4 ani.

Cu drag, 

D