180906cz_cmyk

Odată cu sezonul de toamnă 2016, pentru prima dată în România, PANDORA lansează PANDORA ROSE – o nouă colecţie strălucitoare şi elegantă, realizată dintr-un amestec unic de metale.

Reinterpretând motive populare şi modele clasice ale PANDORA, noile bijuterii reprezintă o colecţie romantică, în nuanţe de roz auriu. Acestea pot fi combinate şi purtate în funcţie de stilul individual, pentru a spune poveşti despre dorinţele şi speranţele fiecăreia dintre femei.

280555cz_cmyk

Cam despre ce este vorba mai exact:

Simboluri de stil. Un inel împletit reprezintă modul în care vieţile noastre sunt conectate, iar un inel de basm, perfect pentru o prinţesă modernă, are un design inspirat de o tiară, cu detalii în formă de inimă.

Pană sclipitoare. Simbolizând speranţa, viaţa şi noile începuturi, această formă organică a penei este redată prin combinaţia roz de metale de la PANDORA. Împodobite cu micro-seturi de pietre, modelele rafinate ale inelului şi ale pandantivului constituie piese-statement, cu o notă boemă.

Poezia eleganţei. Designul simplu, circular, al seriei Semnătură PANDORA este realizat la cele mai înalte standarde. Accentele pietrelor strălucitoare oferă o sclipire fină formelor grafice, făcând cerceii cu şurub perfecţi pentru a fi purtaţi zi de zi. Colierul clasic este ajustabil la diferite lungimi şi dă o notă clasică perfectă oricărei ţinute elegante.

Funde strălucitoare. Păstrându-se în tendinţele vintage ale sezonului, delicatele funde decorate cu pietre lucitoare sunt ideale pentru a exprima feminitate. Acest motiv atemporal, creat cu meşteşug prin nenumărate pietre, este deopotrivă la modă şi de durată.

781555cz_cmyk 280528cz_cmyk 180947cz_cmyk

Cu drag, 

D

Related Post

CELEBREAZĂ PRIETENIA CU NOILE BIJUTERII PANDORA Se cere o pauză de la avalanșa de rețete, o pauză de la bucătărie, o pauză în care să admirăm ce bijuterii sclipitoare au mai apărut la Pandora. Mi-au luat ochii aceste culori minunate din noua cole...
PRIVEȘTE CU ATENȚIE DETALIILE BIJUTERIILOR DIN CEA MAI NOUĂ COLECȚIE PANDORA Nu ai nevoie de un motiv pentru a sărbători dragostea, fiecare zi petrecută lângă cei dragi este un motiv de sarbătoare, dar desigur că poți profita să o surprinzi în luna iubirii cu un cadou elegant ...
PANDORA prezinta bijuterii sclipitoare, reprezentative pentru legaturile stranse de familie! Pandora prezinta bijuterii sclipitoare Noi, femeile dezvoltam adevarate obsesii atunci cand vine vorba de genti, pantofi sau bijuterii, mai ales bijuterii, iar eu nu ma feresc sa o spun cu voce tare ...
Bijuterii, vedete si prosecco! Reteta unei seri de exceptie Bijuterii, vedete și prosecco Joi, 28 ianuarie a avut loc un eveniment foarte important, colorat si calduros care a reusit sa aduca primavara in sufletele noastre. Cea mai asteptata colectie de la ...