tm_thermomix_in_kitchen-001_rz

Deși locuiesc la bloc și mă confrunt cu bucătăria nu foarte spațioasă, am locuit și la casă, unde spațiul nu era o problemă, cu toate astea bucătăria era întotdeauna cea mai aglomerata, cu fel și fel de aparate mici, electrocasnice peste electrocasnice, fiecare cu o funcție anume.

Deși de-a lungul timpului am încercat să devin tot mai practică, atunci când deții un blog culinar este imposibil să nu ai probleme cu spațiul din bucătărie și trebuie să recunosc că un aparat care să înlocuiască alte 5 ar fi perfect pentru mine și familia mea, mai ales pentru Domnul B care de fiecare dată când vede un produs nou în bucătărie mă întreabă la ce renunț, la nimic evident :).

Am avut steamer, apoi l-am depozitat la boxă, l-am adus înapoi de la boxă, am avut robot, apoi mi-am luat blender de mână și mini tocător electric pentru a le depozita mai ușor în dulap, ca să nu zic de mașina de pâine pe care am mutat-o de câteva ori și în final am început să o folosesc tot mai puțin, în locul ei venind un storcător cu presare la rece, asta după ce am avut un storcător clasic ce ocupa de două ori mai mult loc.

Este clar că Thermomix poate fi numit un vis devenit realitate, să ai un singur aparat care să facă pentru tine toate aceste operațiuni:

 • cântăreşte
 • mixează
 • toacă
 • mărunţeşte
 • macină
 • pulverizează
 • frământă
 • pasează
 • bate spume /creme
 • amestecă
 • prepară băuturi
 • găteşte
 • fierbe în aburi
 • sterilizează

Milioane de poveşti şi un stil de viaţă sănătos la numai o atingere distanţă

Timp de o jumătate de secol, aparatul de bucătărie multifuncţional de la Vorwerk a scris milioane de poveşti în peste 50 de ţări: zâmbete furate la micul dejun, smoothie-uri în pauze, cine sănătoase savurate alături de cei iubiţi, milioane de momente sănătoase şi delicioase. De-acum, Thermomix® clasic a fost adus în era digitală provocând o nouă revoluţie în stilul de viaţă al consumatorilor.

„Cu inovatorul chip de reţete, ecranul tactil şi funcţia de preparare ghidată, Vorwerk şi-a demonstrat încă o dată remarcabilă capacitate de a inova, plasând gătitul în era digitală, anticipând nevoile consumatorilor şi stabilind noi trend-uri în viaţa de zi cu zi.” apreciază Dirk Reznik, CEO Vorwerk.

Reunind funcţiile a 12 aparate de bucătărie, gătitul se simplifică semnificativ cu noul Thermomix®, iar stilul de viaţă sănătos atinge noi standarde. Unic, versatil, multifuncţional, inovatorul Thermomix® este o bucătărie în sine, sofisticată, dar care ocupă, datorită designului compact, un spaţiu de aproximativ amprenta unei foi de hârtie A4. Cel mai important este că stângăcia din bucătărie poate fi dată uitării, deoarece aceasta nu mai face diferenţa. În bucătăriile amatorilor, pasionaţilor de cooking sau ale chef-ilor renumiţi, rezultatele Thermomix® sunt de fiecare dată excelente. Simplitatea, unicitatea, inovaţia oferite de uimitorul aparat multifuncţional digital modifică percepţia despre gătit şi schimbă comportamentul din bucătărie.

tm_family_-015_rz

Nu numai că reţetele sunt limitate doar de propria imaginaţie, iar tu câştigi mai mult timp pentru tine, dar bucătăria ta devine brusc mai spaţioasă şi aerisită, în trend cu ultimele tendinţe din design-ul interior. De-acum poţi uita de maşina de tocat, blender, malaxor, storcător, tel, răzătoare, mojar, aparat de îngheţată, cântar, mixer, robot de bucătărie sau râşniţă de cafea. Experienţa din propria bucătărie intră de acum în altă dimensiune.

Must have-ul noului stil de viaţă! Noua eră începe azi cu Thermomix®

Uşor de folosit, cu ecranul tactil şi un selector principal, Thermomix® poate fi acţionat intuitiv, printr-o simplă atingere. Funcţionalitatea sa easy-to-use se reflectă şi în sistemul de blocare inovator, prin care capacul bolului se blochează automat odată cu punerea în funcţiune a aparatului. Fie că gătim pentru o singură persoană, fie că aşteptăm mai mulţi invitaţi, datorită bolului din oţel inoxidabil cu capacitate de 2,2l, Thermomix® pregăteşte cine de 5 stele chiar şi pentru o serie de critici culinari. În plus, motorul cu viteză de rotaţie de până la 10.700 rpm, plasează Thermomix® pe locul I în gama aparatelor de bucătărie.

tm_bc_display_time_activated_tm_1_rz 

Chiar dacă face totul de unul singur, prin atrăgătorul ecran tactil color, poţi urmări îndeaproape direct pe ecran reţetele, folosind chip-ul de reţete şi funcţia de preparare ghidată. Această funcţie inovatoare de afişare a reţetei pe ecran garantează rezultatul final excepţional.

Trebuie doar să adaugi ingredientele, iar Thermomix® va regla până şi temperatura şi timpul în locul tău. În cartea sa de reţete regăseşti peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a găti perfect peştele, carnea şi legumele. Nu trebuie să-ţi faci griji dacă într-o zi nu te simţi prea inspirat. Răsfoind paginile de sugestii vei găsi cele mai simple reţete pentru gemuri gustoase şi apetisante, chutney, conserve, piureuri perfecte, paste şi pateuri.

Thermomix® îţi respectă timpul şi face aproape tot în locul tău simplificându-ţi stilul de viaţă! Trebuie doar să îndrăzneşti să accesezi inovaţia noului univers din bucătăria ta!

tm_withvaroma_all_parts_rz

Cu drag, 

D