dsc_0085

Party like an engineer

Când lui îi place să mânănce sushi, dar și burgeri, îi plac locurile intime unde să se simtă ca acasă alături de prieteni și familie, îi place ca sunetul muzicii să fie fin, să se audă corect, să nu te „zgârie la ureche” și cum asta nu este tot, lui îi place și magia, ce faci? Unde organizezi?

Panică, panică, panică

Este din nou ziua aceea din an și trebuie să iasă de neuitat ca de fiecare dată, cu toate elementele în perfectă armonie, puse organizat pe hârtie, nimic să nu lipsească, totul să fie sub control. Control, control, control, tipic pentru un inginero-scorpion, în același timp este cuvântul ce aproape blochează imaginația unui geamăn fiind în același timp o provocare pentru mine.

God, aș putea organiza petreceri pentru oricine și să fiu foarte relaxată, dar când este vorba de el, când știu că este practic cel mai dificil „client” pe care nu îl pot refuza, sunt aproape mai stresată decât atunci când m-am măritat. Daar, cum în meseria asta pe care o am eu, am norocul de a întâlni oameni minunați și talentați, parcă nu mi se mai pare la fel de greu.

Am descoperit un loc de care m-am îndrăgostit instantaneu și am știut din primele 5 minute cum va arăta o petrecere  acolo, dar asta nu doar pentru că îmi place mie ci pentru că am știut de la început că al meu inginer se va simți bine și va fi atras întru totul de concept.

Nu am vrut să știe mare lucru despre petrecere, inițial era gândită ca o petrecere supriză dar pe parcurs am realizat ca logistica este destul de mare și am nevoie de sprijinul lui.

Un inginero-Dj are fixurile lui, belive me, caz în care am nevoie de cuvinte cheie, gen:

„Relax, te poți ocupa de muzica, au un sistem audio Bose” 

Practic din acest moment am realizat că nu l-a mai interesat mare lucru despre locație, se focusase pe play-list ceea ce mi-a convenit de minune.

A fost bucătărie, magie și inginerie

Lista mea de organizare era tot timpul ascunsă, cu o săptămână înainte de eveniment aveam confirmarea tututor oamenilor care s-au implicat alături de mine pentru a face o echipă.

Kuxa Studio a găzduit toate surprizele pregătite pentru Domnul B! Locul unde am avut bucătăria coordonată de un profesionist, magie adusă la propriu de un adevărat magician, fotografie din plin de către invitații ce s-au simțit minunat și inginerie pusă într-un decor dulce de către un cofetar talentat.

A fost o gașcă mare pe care o consider cel mai mare cadou al lui 🙂 

Unul din motivele pentru care multe petreceri le-am organizat acasă și am mai scris despre asta chiar AICI, este pentru că îmi place să gătesc și să mă ocup personal de fiecare detaliu, chiar dacă este greu și de cele mai multe ori spațiul nu îmi permite să fac exact cum mi-aș dori (adică exact așa cum am reușit de data asta). În plus, toată munca de după rămâne pe mine, un alt inconvenient. De aceea când am descoperit studioul celor de la Kuxa mi-am dat seamă că este exact genul de locație care îmi permite să mă simt ca acasă, cu un spațiu de desfășurare mult mai mare, cu multe cuptoare, plite, mașini de spălat vase, plus recuzita necesară.

Iulian Sârbu, fost concurent Master Chef și super pasionat de bucătărie, a fost omul de bază, alături de care invitații au avut posibilitatea de a învăța cum se prepară sushi și burgeri. Când l-am întrebat dacă ar vrea să fie alături de noi, nu a ezitat nici măcar o secundă, în ciuda faptului că el are o altă meserie, zona de cooking fiind doar o mare pasiune pentru care lasă oboseala la ușă.

dsc_0005

Mi-a plăcut propunerea lui Iulian, recunosc că nu m-aș fi gândit la sushi, deși este un preparat pe care îl ador, nu am încercat niciodată să îl fac eu, iar acum îmi mențin părerea, îmi place să îl mănânc… pregătit de alții. Nu mă pricep oricât aș încerca. Nu aș putea spune același lucru despre mama care s-a implicat, ba chiar s-a și descurcat și a descoperit că îi place.

dsc_0352

dsc_0351

Tot Iulian este principalul vinovat și cu acești burgeri însoțiți de cartofi dulci cu pătrunjel, usturoi și parmesan.

Cu burta plină, cu vinul rece și cu muzica coordonată de fiecare invitat, am prins momentul de a lansa surpriza serii:

Abracadabra, hocus pocus

Dacă Alexiei i-am adus-o pe Rapunzel la ziua ei, era de așteptat să îi aduc și Domnului B un invitat supriză.

Poate că o Rapunzel care să iasă din tort și-ar dori, erau recomandările de la prieteni… 

dsc_0486

dsc_0471

Să fie magie, iluzionism, să fie o explicație pentru fiecare truc este foarte posibil, însă Andrei Girjob este cu siguranță un om carismatic care face show în adevăratul sens al cuvântului. A fost alături de noi pentru că este în primul rând un om drag nouă, pe care Bogdan îl apreciază foarte mult și este o bucurie de fiecare dată când privirile ni se intersectează.

#magicmoments 

220 V … 380 V

Oare ar fi existat un tort mai potrivit? 🙂

dsc_0516

dsc_0508

Galerie:

whatsapp-image-2016-11-08-at-13-49-43

whatsapp-image-2016-11-08-at-13-50-49

whatsapp-image-2016-11-08-at-13-49-44 whatsapp-image-2016-11-08-at-13-49-45 whatsapp-image-2016-11-08-at-13-49-47  whatsapp-image-2016-11-08-at-13-49-49   whatsapp-image-2016-11-08-at-13-50-08

dsc_0173 dsc_0104

whatsapp-image-2016-11-08-at-13-49-52

dsc_0222

whatsapp-image-2016-11-08-at-13-50-50

Îmi plac petrecerile altfel, personalizate, memorabile, de aceea încerc să ofer celor dragi cele mai plăcute amintiri.

Aceasta a fost marea petrecere a Domnului B!

Locație: Kuxa Studio

Tort: Bakings 

Organizator: Food for you soul (Daniela Niculi, subsemnata) 

Invitați surpriză: Andrei Girjob 

Chef: Iulian Sirbu