It’s The Most Wonderful Time Of The Year

Cu siguranță aceasta este cea mai frumoasă perioadă din an, ne aflăm în plin sezon de cadouri, iar bărbații, fără îndoială au dificultăți în alegerea unui dar deosebit pentru femeile speciale din viața lor, pentru soție, fiică sau pentru mamă.

Este greu să iei o decizie, știu, același lucru mi se întâmplă și mie, căutând cadouri deosebeite pentru cea mai bună prietenă, pentru cumnata mea, nepoata, iar lista poate continua.

Ceea ce știu însă, este că o bijuterie va fi întotdeauna o alegere potrivită, o bijuterie aleasă cu grijă, care să reflecte personalitatea femeii ce o poartă, fie că vorbim de un inel discret, o brățară splendidă, un colier sau cercei, toate vor completa ținuta elegantă din prima zi de Crăciun.

Femeile au o slăbiciune pentru bijuterii, așa cum bărbații au o slăbiciune pentru ceasuri!

Ce femeie nu își dorește să primească bijuterii? Mai ales că alegerea bijuteriilor presupune mai multă împlicare din partea partenerului. Atent aranjate în cutii impecabile, vor evidenția atenția cu care au fost alese, pentru ca ea să simtă aprecierea. Pune alături și o felicitare scrisă de mână în completare, așa cum bijuteriile Pandora sunt lucrate manual, astfel vei reuși să oferi cadoul perfect.

Pandora, nu reprezintă doar o colecție de brățări și talismane așa cum s-a evidențiat la început, colecția de cercei, coliere și inele mă atrage tot mai mult în ultima perioadă.

Perle luminoase

Perle albe de cultură combinate cu pietre sclipitoare și argint 925 evocă o senzație de sofisticare atemporală, prin strălucirea lor fină, asemeni unei raze de lună.

SĂRBĂTOREŞTE UN SEZON MAGIC CU NOUA COLECŢIE DE CRĂCIUN DE LA PANDORA

Frumuseţea cosmică a unei galaxii argintii şi luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate în bijuteriile din noua Colecţie de Crăciun de la PANDORA. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emană magia Crăciunului şi jocuri de lumini extraodinare oferă strălucire constelaţiilor şi modelelor de gheaţă în moduri inovatoare, care îţi taie răsuflarea.

Fiecare magazin pune la dispoziție consultanți ce te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

Simte bucuria de a dărui! #JoyOfGiving

Vă doresc din suflet un Crăciun magic, 

D

Credit Foto: Mihanea Ratte 

Locație: Atelier Florens