Unul din cele mai frumoase evenimente culinare de anul acesta a fost găzduit de ZEN Fusion, aflat în incinta Hotelului Sarroglia, locul unde te poți bucura de o adevărată experiență culinară.

Zen Live Cooking, cea mai nouă experiență gastronomică

Experiența Zen în arta culinară pleacă de la premiza că mâncarea este mai bună atunci când este preparată din cele mai proaspete ingrediente, atent selecționate.

ZEN Fusion, cea de-a patra locație a lanțului de restaurante cu specific japonez Zen Sushi, propune o experiență ușor diferită, în care pe lângă bucătăria fusion, clienții se vor putea delecta și cu o selecție impresionantă de vinuri care acompaniază perfect un preparat marca Zen.

Zen Fusion combină bucătăria japoneză cu alte bucătării celebre la nivel internațional, rezultând preparate care te vor impresiona atât vizual cât și prin gustul savuros, totodată experiența Zen Fusion se reflectă și în atmosfera intima, caldă și în designul minimalist.

“Mister Sushi” este Iulian Constantin, chef şi owner la Zen, cu peste 15 ani experienţă în bucătărie, “Misterious sushi” e una dintre minunăţiile inventate de el alături de alte feluri de sushi cu totul inedite iar, per total, Zen Sushi e o adevărată explozie de arome, savoare şi culoare.

Chef Iulian a studiat cu maestrul Okuda Yutaka în primul restaurant japonez deschis în Bucureşti la începutul anilor 2000. În 2014, Chef Iulian si Than Alon au participat ca si adversari la World Sushi Cup, din Tokyo, la un concurs exclusivist la care sunt invitaţi doar cei mai buni bucătari. Cei doi au primit, de-a lungul timpului, numeroase diplome sau distincții în domeniu.

Than Alon – Castigatorul World Sushi Cup Japan 2015 si proprietarul celui mai mare restaurant cu specific japonez din Varșovia, a gătit pentru clienții Zen Sushi pe data de 8 și 9 decembrie în restaurantul Zen Fusion din Vasile Lascăr, următorul meniu:

  1. WONTON SOUP

Chinese meat broth with hand-made pork dumplings and sesame oil

  1. APPETIZER

Harumaki with duck

Duck wrapped in rice

Paper with vegetables and peanut sauce

  1. MAIN DISH

St. Jaques mussels fried with ginger and delicate chilli sauce

  1. DESSERT

Cake with white chocolate and matcha green tea

Cu drag, 

D

Site: www.zensushi.ro

Instagram: https://www.instagram.com/zensushi.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/zen.sushi.bucuresti/

Numar de telefon pentru rezervări: 0722.16.17.18

Adresa: Vasile Lascar, nr.59

Related Post

ZIUA 17 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT ZIUA 17 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT De când este Alexia în vacanță nu mai reușesc să mă trezesc înainte de ora 8-8:30, pentru că nici seara nu adorm prea devreme și atunci profit să mă odihnesc cât pot și ...
ZenSushi/Japanese Molecular Cuisine Zen Sushi este definiția emoției culinare, un amestec de ingrediente de cea mai bună calitate, cu profesionalism și eleganța, unul din restaurantele din București ce îți răsfață papilele gustative...
Experiențe culinare în București. Despre #sushilize, combinația dintre sushi și socializare Eu: Anito, ce faci joi seară? Anușca: Propui ceva, Danelo? Eu: Când eu zic sushi, tu zici?  Anușca: MERGEM!  Unde? Eu: Calea Floreasca 55,  Joi, ora 19:30Da, da, cei de la Chefs au venit cu ...