Pe finalul anului 2016 am descoperit încă un local care m-a captivat prin meniul îndrăzneț, cu combinații echilibrate pentru toate gusturile, un local ce vine în ajutorul corporatistului din Piața Victoriei, pentru a avea parte de un lunch gustos. Cel puțin așa am văzut eu Gram Bistro la prima vedere, ajungând la ora prânzului!

Porții generoase, meniul zilei și atmosferă prietenoasă

Fiind poziționat pe Nicolae Titulescu 6-8 (America House București), Gram Bistro se poate lăuda cu meniul zilei începând cu ora 12, cu porții extrem de generoase și cu o atmosferă super prietenească.

Știți că nu mă dau în vânt după burgeri, dacă nu i-ar căuta Domnul B în fiecare meniu, cred că nu aș povesti despre ei pe blog, asta doar pentru că îmi place să descopăr combinații mai creative, dincolo de o chiftea și o chiflă, iar la Gram m-am trezit cu un ditamai burgerul pe masă, pentru că mi-a stârnit curiozitate și mi-a activat papilele gustative.

Pare banal la prima vedere, ar zice oricine, dar eu l-am luat pentru interior și pentru garnitura de cartofi dulci cu parmezan.

Pentru acest file de ton senzațional:

Este de departe una din cele mai interesante combinații testate în ultima perioadă și cu siguranță unul din preparatele pentru care Gram Bistro trebuie vizitat. Am savurat fiecare bucată, chiar dacă am dat jumătate din chiflă la o parte, am lăsat savoarea tonului să fie vedeta, alături de feliile de avocado.

Meniul îți deschide apetitul de la prima vedere, nu am rezistat tentației și nu am trecut ușor nici peste starter. Ce să faci, asta se întâmplă când se întâlnesc la aceeași masă un gurmand și un food blogger.

Brânzeturi, pește, legume sau fructe pentru un starter consistent

Apa vitaminizată cu grapefruit și castravete devine și mai interesantă dacă scapi un strop de gin și schimbi apa simplă cu una tonică și rece. 

Am remarcat câteva preparare potrivite pentru vegetarieni, iar salata tabbouleh cu quinoa și-a găsit loc în meniul de la Gram, bună nu doar pentru vegetarieni, ci și pentru cei ce doresc o explozie de arome și vitamine.

Am împărtășit cu voi această experiență culinară în imagini pentru că știm prea bine că o fotografie face cât o mie de cuvinte, iar de cele mai multe ori experiența personală va fi cea mai frumoasă poveste.

Cu drag,

D