Cel mai nou club World Class își deschide porțile din 23 ianuarie!

Iarna asta, ai la dispoziție un nou centru wellness, perfect pentru antrenamentele tale: World Class Park Lake – clubul din mijlocul naturii.

World Class Park Lake ocupă un spațiu de peste 1.800 de mp(club si terasa) și are o piscina semi-olimpică pentru cei pasionați de înnot.

World Class Park Lake îți mai pune la dispoziție cele mai bune facilități și cei mai buni traineri. La cel mai nou club din rețeaua de centre de fitness World Class România, te vei putea bucura de peste 50 de clase susținute de traineri certificași internațional.

Clasele de grup includ concepte predate de experții World Class, de la Yoga la Aqua Gym și de la Interval la Cycling, precum și programe dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume și partener principal World Class România.

Le poți încerca pe toate atât în studioul de aerobic, cât sș in cel de cycling.

Zona de fitness te așteaptă cu cele mai noi echipamente Life Fitness pentru antrenamentele cardio și de forță. Am pregătit pentru tine și o zonă pentru antrenamente funcționale cu cele mai noi accesorii de fitness: TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc.

Vino și descoperă cel mai nou club World Class Romania, primul club situat în mijlocul naturii, special conceput pentru a deveni alegerea ta numărul 1 în materie de fitness și petrecere a timpului liber!

Hai în sală la mișcare 🙂

Cu drag,

D

Related Post

PILATES, UN ANTRENAMENT PENTRU MINTE ȘI CORP! Prin 2013 mă antrenam cu Ina și descoperisem doua tipuri de antrenamente senzaționale, HIIT și Tabata, lucram cu greutăți și lucram intens, având grijă să țin pasul cu nebuna antrenoarea.Aveam...