MALA, NOUL TREND ÎN BIJUTERII

Este o certitude ca yoga prinde din ce în ce mai bine la public, iar popularitatea sa este vizibilă în mai multe moduri: în numărul mare de studiouri de yoga care se deschid în fiecare an, în varietatea de produse legate de acestă practică disponibile în piață și în conversațiile legate de acest subiect în numeroase locuri publice și mediul online.

Celor pasionati de yoga le place să-si exprime angajamentul prin îmbracăminte, tatuaje și bijuterii inspirate din această practică. În acest moment de schimbare, prin bijuteriile oferite, Mind Beads este un brand care inspiră vizitatorii de a crea schimbări pozitive în ei înșiși și în lume.

Perfect ca un accesoriu boho-chic, ori ca o alternativa modernă pentru practica zilnică de yoga și meditație, colecția Mind Beads este creată cu intenția de a răspândi mesaje pozitve. Fiecare piesă a colecției este lucrată manual, cu scopul de a ne aduce mai aproape de adevăratul nostru “eu” și totodată încorporează proprietățile vindecatoare ale pietrelor semiprețioase. Fiecare accesoriu include un frumos ciucure, precum și o mantră dedicată, pe care purtătorul o poate repeta în timpul practicii

O mala este un șirag din 108 mărgele din pietre semiprețioase sau lemn, utilizat de calugării budiști în practica lor zilnică de meditație. O mala ajută purtătorul să se concentreze în timpul meditație și adesea sunt recitate mantre în seturi de căte 108 repetari. 108 este un numar sacru in hinduism și reprezintă universul sau adevărul suprem.

“2017 este aici și este cel mai bun moment pentru a încuraja schimbări pozitive în conștiința colectivă”, spune Alexandra Negulescu, fondator al Mind Beads și profesor de yoga. “Cu Mind Beads, suntem inspiraţi sa redirecționăm atenţia noastră și a stabili noi intenții. Vrem sa incurajam clientii nostri sa faca același lucru.”

Yoga joacă un rol important în viața Alexandrei, și este forța care influențează modelele sale. “Yoga îmi dă energie pozitivă și mă ține ancorată în realitate și conectată spiritual”, explică Alexandra. “Acestea sunt calitățile pe care le aduc în modelele mele.”

Despre Mind Beads

Fondată în septembrie 2016, Mind Beads este o companie de bijuterii lucrate manual inspirate din yoga și stilul de viață spiritual. Cu accent pe wellness, mindfulness, spiritualitate și stil, piesele din colectia Mind Beads te ajută să porți cu tine pe toate durata zilei, o senzație de calm și pace.

Pentru mai multe informatii, contactati: Alexandra Negulescu

Fondator, Mind Beads Group
+40 723 337 904 hello@mindbeads.com www.mindbeads.com