Ulei de cocos, ulei de argan sau ulei de cânepă, toate sunt o comoară în viața de zi cu zi, cu atât mai mult cu cât au devenit ingrediente de bază și în cosmeticele de înaltă calitate!

Primul eveniment al anului 2017 la care am fost prezentă cu mult interes a fost lansarea brandului Dr Organic în farmaciile Sensiblu.

Un brand de care m-am îndrăgostit în una din vacanțele de la Londra, un brand care mi-a atras atenția prin denumire și prin ingredientele ce le are la bază. În România încă nu auzeam prea des cuvântul organic, de produse cosmetice organice nici nu se putea discuta.

Cu trecerea timpului însă avem parte de o avalanșă de produse alimentare și cosmetice ce se laudă cu titlul de organic sau ecologic, însă puține sunt cele care respectă cu adevărat standardele.

Evenimentul de lansare a făcut casă bună cu unul din cei mai apreciați Chefi din România, mereu  cu zâmbetul pe buze și atras de ingredientele de înaltă calitate, Chef Foa a pregătit un meniu atrăgător, o adevărată explozie de arome, iar printre ingredientele cheie aflându-se ingrediente de bază ale produselor cosmetice prezentate.

Dr ORGANIC

Creat în 2009 în Marea Britanie, brandul Dr. Organic, câștigător a numeroase premii de profil, a avut o expansiune rapidă și va fi prezent până la finalul lui 2017 în peste 85 de țări.

Produsele Dr. Organic conțin minimum 70% ingrediente organice, nu au ingrediente chimice controversate, precum parabeni, sulfați sau parfum, nu au conservanți nocivi, ingrediente modificate genetic sau uleiuri minerale. Îngrijirea bioactivă vine cu garanția faptului că anumite componente din ingredientele principale sunt păstrate pentru a oferi cele mai bune beneficii și produse cu adevărat funcționale. În plus, apa, ingredient inactiv, este inlocuită aproape în totalitate, ori de câte ori este posibil, cu aloe vera, ingredient activ, cu efecte calmante și reparatoare demonstrate.

“Este o onoare să fim prezenți în România, o piață în care avem încredere totală, toate cercetările noastre indicând faptul că românii vor să beneficieze de o ingrijire naturală, cu ingrediente organice eficiente, testate cu atenție. Sunt convinsă că se vor îndrăgosti de produsele noastre, așa cum s-a întâmplat în toate țările în care suntem prezenți”, spune Rhian Davies, Export Customer Account Manager Dr. Organic.

Produsele ce se regăsesc în farmaciile Sensiblu:

Gama Dr Organic Moroccan Argan Oil: cu puternice proprietăți hidratante, luptă împotriva îmbătrânirii premature, fiind o puternică sursă de vitamine, antioxidanti și acizi grasi esențiali. Hidratează în profunzime părul și vârfurile degradate.

Un produs din gama Dr Organic care mi-a atras atenția și pe care îl consider unul din cele mai practice în momentul de față este uleiul de argan, prezentat într-o sticlă cu pipetă mă ajută să folosesc cantitatea suficientă fără să fac risipă sau să aștept minute în șir să curgă o singură picătură.

Gama Dr Organic Aloe Vera: cu un PH aproape identic cu cel al pielii, îmbunățește aspectul pielii iritate, agresate, precum și nivelul de hidratare, fiind recomandată tenurilor uscate. Produsele pentru îngrijirea părului sunt ideale pentru hidratarea scalpului și regenerarea părului.

Gama Dr Organic Virgin Coconut Oil: recomandat pentru tratamentul ridurilor, îmbunătățește nivelul de hidratare, fermitatea și tonusul, acționând profund în straturile pielii. Este un excelent tratament pentru părul degradat.

Gama Dr Organic Tea Tree: repară țesutul, elimină toxinele și impuritățile. Produsele sunt foarte eficiente în tratarea acneei, arsurilor, tăieturilor și mușcăturilor de insecte.

Gama Dr Organic Pomegranade: rodia conține un puternic antioxidant natural, acidul elagic, principalul ingredient activ al acestei game care întărește membrana celulară și luptă împotriva efectelor radicalilor liberi. Este dovedit clinic că repară părul și pielea, având efecte benefice și în tratarea iritațiile gingivale.

Gama Dr Organic Hemp Oil: uleiul de cânepă este unul dintre cele mai puternice uleiuri din natură, bogat în acizi grași, Omega 3, 6 și 9. Este perfect pentru masaj, inclusiv facial, lăsând un aspect ușor satinat pe piele, deloc gras. Recomandat în tratamentul pielii uscate, reface rapid elasticitatea.

Crema cu extract de cânepă este și una din preferatele mele , ideală mai ales în sezonul rece, a fost alegerea potrivită pentru a avea grijă de tenul meu sensibil.

Keep calm and grow organic 

Cu drag, 

D