Experiență inedită la început de săptămână și un breakfast al gurmandului așa cum nu credeam că voi încerca vreodată. Un mic dejun fin, elegant și delicat, special creat pentru iubitorii de ciocolată.

Au trecut mai bine de 15 ani de când Jolyon M’Bei directorul firmei M’B Business, a adus Leonidas în România, chiar la Universitate, pe strada str. Doamnei, nr 27, locul în care iubitorii de ciocolată descoperă ce le place cu adevărat. Își testează propriile simțuri, trăiesc experiențe inedite, iar configuratorul de ballotin îi ajută să aleagă ce li se potrivește, în funcție de dispoziție și de starea de spirit.

Iar după ce descoperi o mulțime de texturi și gusturi rafinate, vei putea găsi și cadoul potrivit pentru persoanele din viața ta. Indiferent ce ai alege de la Leonidas, acesta este rezultatul unei expertize de peste 100 de ani a maeștrilor ciocolatieri belgieni. Cum ai putea să dai vreodată greș cu pralinele de ciocolată, produsele de confiserie sau gourmet Leonidas, când celebra ciocolaterie este furnizorul oficial al Curții Regale Belgiene? Pentru ca tu să savurezi un gust desăvârșit și să oferi un cadou distins și impecabil, de peste un secol, specialiștii belgieni continuă să rafineze ciocolata pentru a ajunge aproape de perfecțiune.

Leonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline și ambalaje elegante, dar și alte produse de lux complementare, de la șampania cu foiță de aur la vinuri franțuzești, cafea, ceaiuri, ciocolată calda, foie gras ori macarons.

Calitatea superioară, prospețimea, ingredientele de cea mai bună calitate, menținerea standardelor ridicate, folosirea untului de cacao în proportie de 100%, dar și flexibilitatea față de clienți transformă Leonidas Universitate în tărâmul cadourilor ideale pentru orice ocazie, potrivite oricărui temperament sau gust.

Preferatele celor dornici de experiențe senzoriale rafinate rămân, de mai bine de un deceniu, pralinele Manon Cafe și Gianduja. În același timp însă și cele mai noi produse din portofoliu sunt îmbrățișate de iubitorii de ciocolată: nuga, biscuiți, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel sau cele cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Și pentru că la an nou se scriu povești noi, Leonidas Universitate își întâmpină clienții cu Leonidas Chocolates&Cafe – un nou concept în care îți poți începe ziua savurând o varietate de produse belgiene, precum gaufre de Liege cu înghețată, consacrata ciocolata caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea și ceaiuri.

Oricând și de oriunde simți nevoia să te răsfeți sau să îi suprinzi pe cei dragi, în ciocolateria Leonidas găsești toate mijloacele necesare pentru un moment de o savoare sofisticată.

Cu drag, 

D