Curățarea tenului – esențială în îngrijirea facială

 

Curățarea tenului nu trebuie să lipsească din rutina ta lunară, pielea feței fiind cartea ta de vizită în relațiile sociale.

Iată 5 lucruri esențiale de aplicat dacă vrei să fii stralucitoare zi de zi:

  1. Curăță-ți tenul în fiecare lună:

Pielea feței sedimentează în straturile sale adânci impuritățile din mediu, care blochează porii și încarcă tenul. Orice produs aplicat ulterior va fi ineficient, pentru că nu va ajunge să hrănească epiderma în profunzime. Din acest motiv, este esențial să-ți cureți tenul temeinic cel puțin o dată pe lună. Dacă nu ai timp de pierdut si vrei rezultate rapide și sigure, încearcă terapiaProSkin de curățare în profunzime din centrele Nomasvello (No+Vello).

  1. Demachiază-te zilnic:

Să adormi cu machiajul te poate face să arăți îmbătrânită și obosită, produsele de make-up fiind nocive pentru pielea feței.

Însă nu doar acestea îți afectează tenul. Poluarea, razele soarelui, praful și transpirașia îți încarcă, de asemenea, porii, făcând din procesul demachierii o rutină zilnică imperios necesară. Dacă nu ai rabdare pentru a folosi o gamă întreagă de produse destinate tipului tău de ten, poți opta pentru produsele de tip 3 in 1, care au triplurol:

  • curăță
  • hidratează și
  • acționează ca un tonic facial
  1. Menține-ți tenul tânăr prin somn:

Somnul este cea mai simplă metoda prin care îți întreții frumusețea naturalăpentru că permite regenerarea pielii și a celulelor creierului.

În centrele Nomasvello există produse care tratează tenul îmbătrânit, pielea lipsită de fermitate, tenul obosit, pielea grasă sau uscată, dezvoltate pe bază de acizi naturali, cu rol de exfoliant. Reține că ai nevoie de minimum 8 ore de somn adânc pentru ca organismul tău să se refacă în totalitate.

  1. Bea zilnic 4 pahare de apă:

Hidratarea asigură tinerețea organismului. Consumul de apă din timpul zilei fluidizează circulația sângelui și curăță organele interne, starea de bine din interior fiind reflectată la nivelul pielii, care va straluci de sănătate.

  1. Machiază-te discret:

Fii conștientă de faptul că fiecare femeie are un farmec aparte, care o unicizează și o face specială.

Nu-ți ascunde strălucirea naturală în spatele unui machiaj strident, pentru că nu vei face decât să-ți încarci porii și să capeți un aspect matur pe care cu siguranță nu ți-l dorești. Dacă e necesar, aplică doar produse de make-up profesionale și în tonuri calde.

Poți opta pentru un gloss natural, un blush și o mascara, care să-ți pună în evidență trăsăturile feței.

Ce este esențial să folosești zilnic este o cremă hidratantă cu factor de protecție solară, pentru a-ți proteja pielea de acțiunea nocivă a razelor soarelui.

Vei observa că cele mai eficiente metode de îngrijire sunt cele simple, bazate pe frumusețea ta naturală.

În centrele Nomasvello, terapiile de beauty sunt non-invazive și se bazează pe regenerarea celulelor pielii, pentru ca tu să emani frumusețe și sănătate din interior.

Mai multe detalii, accesând site-ul http://www.nomasvello.ro/