Restaurant Lugo

Descoperirea lunii februarie este Lugo Lounge, situat în zona Piața Romană, pe strada George Enescu, numărul 23, deschis în vara anului 2016, restaurantul se poată lăuda cu o bucătărie mediteraneană inconfundabilă.

Un  restaurant cu linii și elemente de design vibrante ce îți bucură vederea încă de la intrare. 

Decorul, ritmurile incitante ale muzicii de lounge și de relaxare acompaniate de mirosul îmbietor de mâncare mediteraneeană savuroasă, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurant un loc perfect pentru o ieșire cu persoana iubită, prietenii sau familia.

Fiecare aperitiv, salată, fel de mâncare principal sau desert este pregătit cu atenție și migală. Fructele de mare sunt vedetele meniului însă la fel de importante sunt și pastele, peștele (dorada și somon), carnea de vită preparată în sos brun, de vin alb sau chimchurri.

Deserturile ocupă un loc de cinste în bucătăria Lugo iar soufle-ul de ciocolată cu înghețată de vanilie este piesa de rezistență.

Lugo propune clienților săi în sezonul de primăvara–vară, o terasă de vis, iluminată cu o boltă de lumini, unde puteți merge cu persoanele dragi, un interior cu separeuri dar și spații open-space pentru grupuri mai mari, o servire prietenoasă iar piesa de rezistență este reprezentată de mâncarea de excepție, unde rețetele inovative ale unei experimentate echipe de Chefi face o notă aparte.

Vă doresc o experiență frumoasă!

Cu drag, 

D